Kläder adidas Originals till bästa pris

En färgstark streetgarderob: Med sin klädkollektion gör adidas Originals sportswear - och streetwear-älskare lyckliga. Stilen med tre ränder är ett stort ja från topp till tå!

Upptäck en bred kollektion av kläder adidas Originals : T-shirts, Sweatshirts, Jackor och Byxor Jogging, för män, kvinnor och barn tillgängliga i olika storlekar och till de bästa priserna!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

adidas Originals: sportswear kläder för legendarisk sportstil

Genom att kombinera vintage design med tidlös stil och ett modernt urbant inflytande, skapar adidas Originals sportkläder som ser lika bra ut på gatan som på planen. Trefoil-logotypen, som är unik för varumärket adidas Originals, har blivit ett ikoniskt och globalt erkänt kännetecken för ledande klädmärken sportswear.

Varumärket adidas Originals har en tydlig retrokänsla och refererar ofta till hur idrottsmän och kvinnor såg ut från 40- till 80-talet. Varumärkets signaturplagg ärOriginals-setet adidas . Både retro och helti tiden är de svarta adidas och rödaadidas -seten tidlösa klädesplagg. Många modeller har blivit ikoner i sin egen rätt, emblematiska för varumärket, till exempel Stan Smith och Gazelle skor. Varumärket är mycket populärt bland kändisar, och samarbeten med designers ger dessa måste-ha-klassiker ännu mer trovärdighet. Hur många amerikanska stjärnor har vi inte sett bära en av dessa adidas herroutfits? sportswear plagg har haft ett enormt inflytande på catwalktrenderna de senaste åren, och är inte längre bara förpassade till en avslappnad look, utan blir ett stiluttalande i sin egen rätt.

Kläder adidas Originals i framkant av nya modetrender

Ett par vita adidas Originals damskor är ett utmärkt sätt att kombinera en sportig stil med en mer elegant outfit. Bär dem till smala court kostymbyxor och en tjock oversized stickad tröja för en look som inte skulle gå obemärkt förbi i en urban chic redaktion. Även män kan använda sig av look: sneakers till en slimmad kostym i en originell grå eller blå nyans ger en originell touch till traditionella kvällskläder, eller en smart skjorta till en sportig adidas Originals jacka för män.