Strumpor Burlington för män och kvinnor

Upptäck strumpmärket Burlington på Sneakin. Noggrant utvalda stilar ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Burlington det fashionabla och trendiga strumpmärket

Oavsett om du är kvinna, man eller sportentusiast hittar du garanterat något som passar dig på Burlington. Varumärket har erbjudit ett brett utbud av produkter i årtionden. För kvinnor är flaggskeppsmodellerna låga strumpor, knästrumpor, fotskyddges och, naturligtvis, sportstrumpor med antiperspirationsfunktion.

För män är de ledande modellerna strumpor i det traditionella argyle-mönstret, den berömda diamanten med en stor kvadrat. På senare tid har sportstrumpor och King Size-modeller sålt mycket bra.

BurlingtonStrumpor i det traditionella argyle-mönstret (diamant med en stor fyrkant)

Strumpmärket Burlington har djupa rötter i den brittiska historien och är känt för sitt hantverk och sina strumpor i det traditionella argyle-mönstret. Den berömda rutan med den stora kvadraten känns igen direkt.

Kände du till det?

Redan på 1700-talet använde den mäktigaste av alla skotska klaner, Campbells of Argyll, mönstret på sina strumpor. Den här unika och uppseendeväckande stilen är en del av en exklusiv livsstil som har vunnit enhälligt erkännande runt om i världen. Den brittiska stilen har tagit plats på den internationella scenen och leker med traditionerna.

Oavsett om det är ett argyle-mönster eller en trendig produkt, säsongsartiklar eller festliga strumpor - Burlington vet hur man kombinerar varje humör, varje stil och varje tillfälle.

Varumärket Burlington står för trendiga produkter med kreativa mönster och en mångfald och intensitet av färger.nom Under årens lopp har varumärketorigine stått i spetsen för många modetrender och moderna utseenden. Burlington har sin originalitet och särprägel tack vare nitarna Burlington.

Ny strumpkollektion Burlington

Den nya vår/sommarkollektionen från Burlington kombinerar varumärkets traditionella värderingar och ursprung med den virtuella världen.

Djärva färger och ovanliga texturer förvandlar klassiker till nya klassiker för den digitala tidsåldern.

Kollektionens tre underteman Offline Hackers, Arcade Heroes och Hypernatural Reality leker med digitala filter, cybernetiska ramar och futuristisk design.

Vi är glada över att kunna presentera en kollektion som suddar ut gränserna mellan online och offline.

Sammanfattningsvis är Burlington en strumpa med karaktär som kombinerar en stark personlighet med en makalös look.

Under de senaste säsongerna har varumärket Burlington intensifierat sina samarbeten med affärer och boutiquer sneakers. Resultatet är en ny vision för varumärket, till stor glädje för alla sneakers -älskare. Och som ni vet är matchande strumpor till sneakers en växande trend de senaste åren.

Här är några av de bästa samarbetena:

  • Burlington X 43einhalb X Nike
  • Burlington X Overkill
  • Burlington X Patta

Kvalitet, ledordet för Burlington

Sedan 2008, under överinseende av det traditionella varumärket FALKE, har kvaliteten ständigt perfekterats och strumptrenden utvecklas ständigt. Produkterna från Burlington tillverkas av de finaste europeiska materialen.

" ONE SIZE FITS ALL", ett originellt koncept av Burlington

Tack vare konceptet " ONE SIZE FITS ALL" passar Burlington strumpor alla fotformer och är en utmärkt presentidé. Detta enkla och användbara koncept gör det lätt att välja. Kvinnor kan välja mellan storlekarna 36-41, medan män kan välja mellan 40-46 och 46-50.