Jeans EDWIN för män

EDWINär ett japanskt klädmärke som grundades 1947 under namnet nom Tsunemi Yonehachi shop. Edwin Co. Ltd. Varumärket fokuserar främst på tillverkning av jeans (denim). Upptäck utan vidare dröjsmål den senaste kollektionen av jeans, och street- och fritidskläder från märket EDWIN .

Fler filter

Fallande ordning

EDWIN är ett progressivt denimmärke som kombinerar japanernas ursprung, savoir-faire och expertis med en modern europeisk vision och attityd.

Varumärket EDWIN hämtar inspiration från internationell musik, konst och livsstil för att skapa sin denim- och fritidskollektion. För din information, Edwin var den första tillverkaren på Japon att använda stentvättsteknik.

EDWIN det japanska premiummärket för denim

Det japanska märket EDWIN inspireras av allt som rör denim och icke-denim, med inspiration från vardagslivet, urban street culture, surfing och skateboarding, samt traditionell och modern denim. De gästartister, DJ:s och samarbeten som kretsar kring varumärket EDWIN är djupa och varierande; oavsett om de hyllar urban motorcykelkultur, tatueringskonst, DIY-punkgrafik eller den elektroniska musiken och ravescenerna i London, Antwerpen, Paris och Berlin. The melange är modern, eklektisk och intressant; en enkel melange av deras rika förflutna, kombinerat med ett avantgardistiskt förhållningssätt till vad de gör.

EDWIN Europa: streetinspirerade kollektioner med jeans och casualwear

Edwin Europe har tagit fram en garderob som är starkt inspirerad av säsongensessence, där sommarfärger och starka tryck punkterar en återblick på tidigare säsonger.

Vid sidan av de mest progressiva inslagen i säsongens stil har de bästsäljande klassikerna uppdaterats för att ge kollektionen en solid kommersiell bas. De åtföljdes också av ett starkt urval av märkets allestädes närvarande iterationer och t-shirts och sweatshirts med grafiskt tryck. Slutligen har EDWIN Europe, som vanligt, samarbetat med olika artister för att utveckla och designa denna kollektion

Idag gör märket EDWIN sin jeans med hemgjorda selvedge-stjärnor och erbjuder en unik kreativ vision.

Det är ett varumärke jeans som är känt över hela världen för sina kvalitetsvärden, ettunikt kunnande som utförs av entusiaster, allt i en prisklass som är tillgänglig för det största antalet. Varumärket EDWIN är fortfarande positionerat som ett premium denimvarumärke med några mycket fina ready-to-wear-plagg!

Hitta märket EDWIN på Sneakin och i vår butik i Paris.