Kläder Compagnie de Californie: Jogging och Sweatshirts

Upptäck sportswear Compagnie de Californie klädkollektion: Jogging och Sweatshirts. Ett stort urval av storlekar och stilar, och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning

Compagnie de californie det främsta varumärket jogging och sportswear

Compagnie de Californie är ett franskt varumärke som föddes i Paris 1983. Skapat av ett team av stylister som tillbringade flera år på USA:s västkust. De drogs till den unika atmosfären i Kalifornien på 80-talet, med en exceptionell livsstil som badade i hav, sol, sport, modernitet och kreativitet, vilket gav liv till en idealisk generation.

Med ett tillstånd avesprit frihet och avslappning.lange Venedig Beach håller på att bli vaggan för en häpnadsväckande blandning av kulturer Lifestyle där surfing, skateboarding och urban kultur samexisterar. Samtidigt växte en hel generation av nya teknikföretag fram i dalen.
Teamet Compagnie de Californie bildades och tog med sig denna avslappnade livsstil till France och gav upphov till ett av de första varumärkena som inspirerats av Lifestyle "MADE IN CALIFORNIA".

Compagnie de californie MADE IN CALIFORNIA:äkta designers, genomsyrade av ideal, med en pionjäranda vision

Tanken är att designa en rad viktiga plagg som är snygga och bekväma att bära varje dag för en känsla av frihet, tillverkade av de finaste materialen och inspirerade av sportkläder.

Logotypen och motivet på Compagnie de Californie är inspirerade av den grafiska designen på amerikanska universitet på 1980-talet. Byxorna Jogging DIEGO har blivit emblematiska och ikoniska. Den nya eleganta och naturliga stilen har övertygat generationer av män, kvinnor och barn och varumärket har fått ett uppsving tack vare "word of mouth".

Byxor jogging Compagnie de Californie Diego

Klassisk skärning, ribbad midja och ankel. Sidofickor med utvändiga sömmar. Compagnie de Californie badge på bakfickan. Unisexmodell. Tillverkad av 80% bomull och 20% polyester. Vid beröring och port e bekväm tack vare både snittet och materialet som utvecklats av våra designers på point .

För vår-/sommarsäsongen är Compagnie de Califlornies ikoniska modell tillbaka i ett nytt tyg: French Terry.

Det är ett material som är särskilt utformat för sommaren, lätt att bära och allt bekvämare. Visste du att jogging Diego-byxor finns i 11 färger den här säsongen. Ett brett urval, så att du kan vara säker på att du gör rätt köp!

I början av 2000-talet byggde grundarna vidare på sin framgång och bestämde sig för att förverkligaautres drömmar i USA medan de lät varumärket vila och väntade på rätt tid att återvända. År 2016 öppnade Compagnie de Californie dörrarna igen efter att ha blivit inbjudna att göra en exklusiv produktion för 20-årsjubileet av det prestigefyllda parisiska modetemplet Colette.

Compagnie de Californie som just har firat sitt 36-årsjubileum och är tillbaka med ett lika autentiskt team. Vi behåller samma värderingar och erbjuder våra kunder originalkollektioner som hämtats från vårt arv från 80-talet Lifestyle "vintage Californian", samtidigt som vi är i ständig kontakt med influenserna från vår nya digitala kultur.