Kläder Columbia Outdoor för män och kvinnor

Upptäck den senaste kollektionen av tekniska kläder och outdoor från Columbia. Columbia produkter använder den senaste tillverkningstekniken och innovativa tyger för att garantera optimal komfort.

Bläddra bland ett brett utbud av herrjackor, parka, dunjackor och isolerande kläder i trendiga tryck och färger!

Fler filter

Fallande ordning

I över 80 år har varumärket Columbia varit ett riktmärke inom mode. Outdoor

Columbia grundades i Portland 1938 och har sedan dess blivit ett ledande varumärke på de globala klädmarknaderna outdoor och lifestyle. Varumärket Columbia är också ett riktmärke när det gäller skodesign, accessoarer och utrustning outdoor.

Columbia har alltid kommit ihåg sitt ursprungliga syfte och sina rötter, från början som ett litet familjeföretag som tillverkade hattar till den internationella jätte det är idag.

Målet har alltid varit detsamma: att hålla friluftsäventyrare varma, torra och svala, även i vildmarken, oavsett vad, och att göra allt detta genom att förbli ett ödmjukt varumärke. "Den är perfekt. Now gör den bättre. "It's perfect, now make it better" är ett berömt citat från den ikoniska VD:n Gert Boyle på Columbia, som visar varumärkets beslutsamhet och ambition att alltid leverera en produkt av högsta kvalitet.

Företaget finns över hela världen och är känt för sina produkters kvalitet och prestanda, och har nu ett internationellt rykte som ett resultat av detta. Friluftsentusiaster drar nytta av de högsta skyddsnivåerna under sina äventyr, särskilt tack vare integrationen av innovativ teknik och nya funktioner som anpassar sig till deras olika behov.

Den optimala komfort som garanteras av Columbia produkter gör Outdoor aktiviteter njutbara, samtidigt som look håller sig moderiktig.

Den perfekta balansen mellan Lifestyle och Outdoor Columbia

När det gäller know-how och expertis inom tillverkning av kläder, skor outdoor och design lifestyle har det amerikanska varumärket Columbia inget kvar att bevisa med sitt breda utbud av tekniska produkter som är perfekta inte bara för bergsklättring eller vandring, utan också för optimal komfort i stan.

Stilälskare i alla regioner på globe kan faktiskt gå hand i hand med komfortälskare. Columbia erbjuder därför sina konsumenter en perfekt blandning och balans mellan mode lifestyle och komfort outdoor med mycket noggrant genomtänkta mönster, material och färger. Så det är inte svårt att föreställa sig modeälskare som matchar sin urbana och trendiga look med Columbia -produkter för att komplettera sin lifestyle-outfit.

Varumärket outdoor erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa designerkläder och accessoarer, inklusive fleecevästar, vindtäta jackor, sweatshirts, regnjackor, långärmade t-shirts, byxor cargo, hattar och kepsar.

Å andra sidan har varumärket Columbia ett brett utbud av kläder som är specialiserade på specifika sporter och aktiviteter, varav de flesta är riktmärken inom området.

Vintersportfantaster kommer till exempel att hitta något som uppfyller deras önskemål i varumärkets specialiserade outdoor -produkter, med en bred kollektion av jackor, skidbyxor och fleece för män, kvinnor och barn. Välj bland ett brett utbud av färgglada mönster och håll huvudet och händerna varma i deras handskar och mössor.

Som ett bevis på sin stora mångfald och Columbia:s vilja att våga sig utanför sin komfortzon, erbjuder varumärket också ett brett utbud av sommarprodukter: t-shirts, kepsar, shorts, byxor samt sandaler, flip-flops och träningsskor så att du kan möta även de hetaste dagarna med tillförsikt.

Columbia har mycket som talar för sig

Förutom sitt rykte för högkvalitativa produkter, utmärker det sig också för sin hållbarhet och komfort. Teamen på Columbia är engagerade i att mission designa tekniska, moderna och högpresterande plagg, eftersom innovation är en viktig prioritering för varumärket. innovations gör det möjligt för naturälskare att ta sig längre och längre bort, oavsett förhållandena.

Columbia är fast beslutna att stödja sina lojala kunder och vintersportentusiaster med högkvalitativa produkter som är utformade för att förbättra idrottarnas prestationer. Columbia erbjuder funktionella produkter, alltid på jakt efter de senaste trenderna, kombinerar stil och praktik som tilltalar alla âges.