Skötsel Sneakers: Produkter för rengöring av dina favoritskor

Hitta sneakers rengöringsprodukter och tillbehör för att rengöra, skydda och förbättra dina favoritskor. Viktiga rengöringsprodukter inkluderar sneakers för att rengöra och skydda dina träningsskor i läder, textil eller något annat material autres. Du kan också använda en kvalitetsborste för att ta bort damm från dina mest skadade modeller. Slutligen, tveka inte att använda den viktiga impregneringsprodukten för att skydda din sneakers från vatten och autres fläckar. Hitta Crep Protect och SneakerLab-produkter på den här sidan!

Fler filter

Fallande ordning
Rengör och skydda dina skor och sneakers

Ta hand om dina Sneakers! Undvik de värsta fläckarna på dina skor med våra många produkter för rengöring och skötsel av dina sneakers. I det här avsnittet hittar du lösningen på alla dina problem.

De bästa rengöringssatserna för sneakers

Upptäck Cure rengöringssatser från märket Crep Protect . The Cure rengöringslösning, tillverkad av en melange av vatten, kokosnöt och jojobaextrakt, levereras med sitt blixtlåsskydd. Denna naturliga lösning är lämplig för användning på läder, mocka, nubuck, canvas och mycket mer. märket SneakerLab erbjuder också utmärkt kvalitet på pvårdsprodukter sneakers .

Rengöringsspray och borstkit från SneakerLab är perfekt för att skydda dina nya skor. Förutom dessa rengöringskit rekommenderar vi att du använder en impregneringsspray. Till exempel är vattenskyddsspray Crep Protect mycket effektiv. Denna ytbehandling, som är effektiv på de flesta material, är en osynlig barriär som ger skydd i upp till 5 veckor och kan skydda upp till 12 par.