Kläder streetwear Project X Paris till bästa pris

Upptäck den nya kollektionen av t-shirts, sweatshirts, outfits och byxor jeans från Project X Paris. Klädmärket streetwear har varit ett måste i många år!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Project X Parisfrån 2015 till idag.

Project X Paris är ett klädmärke streetwear Made In France som skapades av två unga franska designers 2015. Varumärkets universum är port e på lifestyle samt streetwear inspirerat av aktuella urbana trender. Projet X Paris är ett ungt varumärke som först bevisade sitt värde på den internationella scenen och vann över de största modestäderna på globe som London, Berlin, Dubai och Los Angeles innan det etablerade sig i den franska huvudstaden.

Ett referensmärke för urbana kläder streetwear.

Project X Paris är ett av de ledande streetwear franska varumärkena just nu, och det av goda skäl. Det franska märket är djärvt, innovativt och modernt och gör ingen hemlighet av sina stilfulla influenser från den urbana kulturen. Den konstnärliga ledningen och designen av PXP-kollektionerna är inspirerade av musik- och urban sportkultur som nu erkänns och används utan tabu i den internationella modevärlden. En stor del av PXP:s medlemmar identifierar sig med hiphop-kulturen och den autenticitet som varumärket representerar. Varumärket met främjar en "urban chic" signatur genom kollektioner och samarbeten med färgglada, fluorescerande och till och med barocka plagg. Varumärket är positionerat på streetwear, men eftersom sportswear nu är en del av vardagsmodet hittar du också en sportig touch på vissa outfits och t-shirts.

Project X Paris:s inflytande på mode och internationellt

År 2020 har Project X Paris ett starkt inflytande på France och runt om i världen, och har varit närvarande på några av de största modevisningarna, samt samarbetat med några av de mest populära artisterna på den franska och amerikanska hiphop-scenen. Bland dessa finns franska artister som Gradur, SCH, Ninho och Koba lad, och internationella artister som Chris Brown, 6ix9ine och Gunna. För varje evenemang talar Project X Paris inte om kollektioner utan bara om samarbeten, eftersom varumärket förmedlar identiteten hos den artist som det samarbetar med. Inspirerat av urban kultur och tack vare sin öppenhetesprit kan varumärket erbjuda grundläggande och effektiva kläder, men också unika plagg, vilket är en av dess största styrkor.

PXP vet exakt hur de ska göra sig kända och uppskattade av sin publik och har sett sin popularitetsbar öka stadigt sedan 2017. Detta har gjort det möjligt att nå 300 000 följare på nätverken, samt att vara närvarande i världens alla hörn tack vare sina 24 fysiska butiker, 6 franchisebutiker och många återförsäljare. Dessutom är det det enda franska varumärket i streetwear -serien för både detaljhandel och grossistförsäljning.

Ett franskt varumärke med en stark identitet

Trots varumärkets internationalisering, som är en av anledningarna till dess framgång, är det viktigt för Project X Paris att förmedla fransk know-how och identitet genom sina kläder streetwear. Faktum är att alla kreationer är genomtänkta, uppfunna och designade på France av stylister, grafiska designers och, naturligtvis, den konstnärliga ledaren. Dessutom utförs de flesta av det franska varumärkets fotograferingar av PXP:s skickliga team, så att varumärkets värderingar och identitet kan överföras till samhället.

Ett brett utbud av trendiga kläder och accessoarer streetwear

Gå vidare och upptäck PXP:s kollektioner av trendiga kläder för män och kvinnor. Du hittar ett brett utbud av kläder, från streetwear chic till trendiga cusual-stilar och sportswear. PXP är ett kreativt och snabbt modevarumärke som erbjuder sina kunder nya plagg och nytt innehåll varje månad. Vare sig det är i butiken, på PXP:s webbplats eller på varumärkets återförsäljarwebbplatser hittar du viktiga streetoutfits för att göra din egen look urban. Kolla in utbudet av t-shirts, sweatshirts och hoodies, jeans, joggingdräkter, jackor och rockar från märkets olika kollektioner och samarbeten.