Wrung marknadsledande på franska streetwear

Wrung är ett av de viktigaste varumärkena på den franska streetwear. Med sin kollektion av urbana och livsstilskläder är Wrung en hit bland fans av graffiti, urban kultur och 2000-talets hiphoptrend.

Upptäck en bred kollektion av kläder Wrung Division : T-shirts, tröjor, jackor och byxor Jogging, för män och kvinnor finns i olika storlekar och till de bästa priserna!

Fler filter

Fallande ordning

WRUNG DIVISION: från väggarna i Paris till textilier

Varumärket streetwear Wrung startade från ingenting, i en av grundarnas studio, från en enkel "skruvad" idé ("Wrung" på engelska) mellan vänner. Varumärket har lyckats behålla sin autenticitet och i mitten av 2000-talet hade det blivit det viktigaste oberoende märket på den franska Streetwear -scenen. Vid den tiden erbjöd Wrung kollektioner för män, kvinnor och barn, samt accessoarer, och distribuerades i över 20 länder världen över.

Wrung Ett hiphop-varumärke med en stark förankring i den urbana kulturen

Kopplingen mellan Wrung och musikvärlden och den urbana kulturen har alltid varit naturlig och gett varumärket en autentisk och oberoende image. Wrung har sedan starten drivits på grundval av esprit.
Pascal "Creez", en av grundarna till Wrung, var tour manager förArsenal Records, ett av de första oberoende rapbolagen på France. De legendariska duo Lunatic (Booba och Ali) bar till och med Wrung -varumärket i sitt videoklipp.

Wrung En symbolisk slogan: "Make Art Not War".

De som står nära märket Wrung delar en passion för graffiti och den parisiska stadskulturen. Det franska varumärket fick mycket snabbt legitimitet bland graffitikonstnärer och gatuartister.

Varumärket har samarbetat med många graffitikonstnärer, målare, fotografer, tatuerare, illustratörer och grafiska formgivare under hela sin existens, med initiativ som välgörenhetsutställningen "Make Art Not War", som samlade 100 franska och internationella konstnärer.

WrungVarumärket par excellence streetwear

Som ett av pionjärmärkena för Streetwear på France har Wrung levt, sett och bidragit till varje trend i denna kultur, från Sportswear till baggy mode, från nykterhet till färgglada all-over-tryck.tee till färgglada allover-tryck, leopardmönster till "Tie & Dye", broderade teddys till tekniska jackor, rå kartong jeans till joggers. Wrung var ett av de första märkena som specialiserade sig på teddys, ett av de första märkena som återinförde bobben och ett av de första som designade om basebolltröjor.

De flesta av de modeller som Wrung marknadsför idag är ofta klassiker som lanserades redan på 90-talet och som har anpassats för att passa dagens smak.