Dickies Ny Skate och Streetwear kollektion för män

Upptäck den nya kollektionen av tees, sweatshirts, jackor, chinos och cargo byxor från Dickies. Skate- och streetwear-varumärket Dickies har blivit ett måste den här säsongen, så missa inte det!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dickies ett av de banbrytande varumärkena för arbetskläder

Med denna kollektion av modekläder från Dickies kan arbetskläder bli fritidskläder. Dickies började tillverka overaller och hängseloveraller 1922. Idag är varumärket en av de ledande tillverkarna av arbetskläder med butiker över hela världen. Den klassiska bib and bra ce-overallen finns fortfarande med i denna kollektion Dickies för män. Det amerikanska varumärket fick sitt riktiga genombrott France, när det anammades av skateboardåkare och brädsportentusiasterautres.

Den är tillverkad av 100% slitstark bomull och kan bäras över klassiska enfärgade eller mönstrade T-shirts. Detta funktionella arbetsplagg erbjuder också en originelllook för avslappnade helgkläder. I Dickies sortiment av arbetskläder och streetwear kläder för män ingår även cargo byxor i kamouflage- eller militärfärger och jeans fritidsbyxor i tvättad denim. Kombinera denim med denim och bär jeans med skjortor i westernstil. Kombinera med avslappnade snörskor och avsluta med en lätt sommarjacka för att skapa en look Dickies för män som är tillräckligt upphöjdgant för att ta dig överallt.

Dickies märket för avslappnade arbetskläder streetwear

För sommarens outfits erbjuder Dickies kollektionen för män och kvinnor shorts i denim vintage och cargo i ett urval av nyanser samtidigt som de ligger i framkant av modet streetwear. Bär dem med tropiska skjortor eller blommiga sweatshirts i ljusa färger. Herrkläder från Dickies erbjuder också snygga arbetskläder, med slim-fit chinos i ett brett utbud av färger. Den eleganta stilen shortsgant passar bra till färgglada eller randiga polos. De är praktiska för varmare dagar eller helgaktiviteter.

Lägg en lätt, vindtät jacka i väskan så är du redo för alla väderomslag. Om du åker skridskor har du en trendiglook cusual och inget kan stoppa dig från att utöva din sport! Om du behöver extra skydd, välj en tjock vinterjacka eller parkas från Dickies kollektionen för män. Var djärv i ditt val av färger och mönster, och välj de accessoarer som kommer att komplettera din outfit, med herrmode Dickies på Sneakin.