Kläder Selected för män och kvinnor till bästa pris

Upptäck en bred kollektion av kläder Selected på sneakin. T-shirts, sweatshirts, jackor och byxor Selected till de bästa priserna!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

SELECTED Män: Ett brett utbud av funktionskläder för män

För en strömlinjeformad, skräddarsydd inställning till vardagskläder, vänd dig till SELECTED HOMME. I den här kollektionen hittar du t-shirts, skjortor och chino-byxor i ekologisk bomull, alla med de rena linjer som är typiska för det danska varumärket. Hög kvalitet, med precis rätt mängd färg och mönster, dessa eleganta stilar är moderna garderobsklassiker.

Den som någon gång har sagt att män är mindre bortskämda än kvinnor när det gäller mode har aldrig sett Selected Hommes imponerande herrkollektion. Med nästan alla typer av plagg som en man kan önska sig behöver du inte leta igenom hyllorna i butik efter butik för att hitta den perfekta jackan eller skjortan. Du hittar skjortor, jackor, byxor, accessoarer och mycket mer i alla tänkbara stilar och färger, från robusta men välsittande jeanstill eleganta kostymbyxorgant, formella jackor med snitt som kan mäta sig med skräddarsydda kreationer, cardigans, läderjackor och mycket mer. Du hittar allt när du bläddrar i Sneakins breda utbud av herrkläder på Selected.

Kläder Selected Homme, för stilmedvetna män

Oavsett om du letar efter bekväma shorts att ta på dig på en pokerkväll för män, färgglada slipsar för att ge din kostym en distinkt estetik eller en jeans och rutig skjorta, hittar du otaliga val i Selected Homme herrklädkollektion. Om du letar efter den perfekta kostymen eller ett formellt klädesplagg som ger dig den professionella känsla som krävs för ett viktigt möte eller en presentation, kommer du att upptäcka att Selected Homme herrkollektion inte har någon brist på alternativ. Men det är inte allt, även om du vill lägga till några avslappnade plagg som kan vara port lätt i en kväll på stan, kommer Selected Homme herrkollektion inte att göra dig besviken. Det bästa är att du kan shoppa utan att lämna hemmet. När det gäller komfort och kvalitet blir det inte mycket bättre än Selected Homme herrkollektion på Sneakin.fr.

SELECTED Dam : Den tidlösa och eleganta kollektionen för kvinnor

Selected Femme skapar tidlösa looks som överraskar med vackra detaljer. Det som sticker ut är kombinationen av klassiskt och elegantgant. Detta varumärke erbjuder stilar som du kommer att vilja bära om och om igen! Kollektionen Selected Femme är för kvinnor som älskar trender men vill vara trogna sin egen klassiska stil. Plaggen i denna kollektion kan port utan problem kombineras med kläder från tidigare säsonger. Delvis tack vare de neutrala färgerna, men framför allt tack vare den funktionella designen.