Skor FAGUO för män och kvinnor

FAGUO är ett franskt varumärke för etiska skor och sneakers. Baskets FAGUO är tillverkade av en kombination av ekologiska och hållbara material. FAGUO 1 tillverkad sko, 1 planterat träd. 100% av CO2-utsläppen kompenseras!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

FAGUO är ett franskt koldioxidpositivtvarumärke som erbjuder herrkläder och skor med en urban identitet outdoor.

FAGUO är medvetet om klimathotet och är ett företag på mission som kombinerar mode och ansvar. Sedan starten har FAGUO mätt sina CO2-utsläpp med ett koldioxidavtryck och minskat dem genom att använda återvunnet material och vidta konkreta åtgärder.

Slutligen kompenserar FAGUO sina utsläpp genom att plantera ett träd för varje plagg som tillverkas. kollektionerna FAGUO Tänkt och designat i France. Prioritering av återvunnet material. En tydlig urban identitet outdoor.

Transparent och ansvarsfull tillverkning i Vietnam, Chine och Portugal.

Sneakers FAGUO Från avslappnade tennisskor till sneakers med en mängd olika sportiga och retroinspirerade modeller, inklusive ett sortiment för kvinnor.

Den här säsongen lanserar varumärket FAGUO en ny modell, HAZEL HI, ett nytt tillskott till FAGUO garderoben!

Inspirerad av 80-talet - Den ikoniska HAZEL är nu HIGH och erbjuder sneakersälskare ett alternativ vintage.

Återvunna material - Precis som garderoben FAGUO, som till 70 % är tillverkad av återvunna material, har HAZEL designats med återvunna material i åtanke.HAZEL HI är tillverkad av natur- och återvunnet gummi samt återvunnen polyester.Lädret kommer från ett garveri som certifierats med Gold av Leather Working Group.

Skor FAGUO Modern stil för att komplettera en urban silhuett.

Ready-to-wear FAGUO Komplett koldioxidpositiv garderob för män!

Bagage FAGUO Flera olika sortiment av bagage för att ta sig runt i stan och ut i naturen.

FAGUO Den innehåller också flera samarbeten med inflytelserika varumärken som Castelbajac, Habitat, Saint-James och Monoprix.

FAGUO s'engage!

Ett träd planteras för varje tillverkat plagg. 100% av de CO2-utsläpp som vi inte kunde eliminera kompenseras. En produkt FAGUO émet 6 kg eq CO2, ett träd kompenserar för 1 000 kg eq CO2 under sin livstid. Nästan 2 miljoner träd har planterats i 300 skogar FAGUO en France av Naudet PÉPINIÈRES.