Billigt bagage - Onlineförsäljning av bagage

Kabinväska, resväska för män, expanderbar resväska, resväska med hjul... Välj den utrustning som passar dig bäst tack vare vårt breda utbud av billiga resväskor. Hitta ett urval av högkvalitativa caseochbag travel till oslagbara priser på sneakin. De bästa tillbehören till bästa pris!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vårt urval av resväskor för bekymmersfria resor

För alla resenärer är resväskan en idealisk följeslagare för att transportera personliga tillhörigheter i fullständig säkerhet. Mer robust än en resväska gjord av tyg, denna utrustning uppskattas också för sin stora praktikalitet. När det gäller resväskor finns det nu ett stort antal modeller som passar alla behov: resväska, handväska, resväska i stor storlek.

Letar du efter en pålitlig kvalitetsresväska för din nästa resa? Besök vår webbshop för ett brett urval av billiga resväskor från ledande varumärken som Herschel och Eastpack. Dessa modeller har slitstarka, styva skal och är utformade för att säkert skydda dina tillhörigheter och autres ömtåliga föremål som du vill ta med dig.

Förutom att de är mycket robusta har dessa resväskor en kompakt form och tillräckligt med förvaringsutrymme för det allra nödvändigaste. För dina flygresor uppfyller de resväskor Herschel som vi erbjuder dig de storleksstandarder som godkänts av alla större flygbolag. De är utrustade med ett hjulsystem och handtag med 2 infällbara stänger, så att du kan förflytta dig bekvämt och enkelt.

Oavsett om du letar efter en resistent resväska, en expanderbar handbagageväska eller en trendig resväska med ett excellent pris/kvalitetsförhållande >, så har vi det du behöver.Om du vill ha en resväska som ger valuta för pengarna hittar du säkert den modell som bäst passar dina vanor och förväntningar. Besök vår onlinebutik regelbundet så att du inte missar våra kampanjer och reor flygbagage.

Hur väljer du din resväska?

Material, designkvalitet, manövrerbarhet, lätthet, garanti efter försäljning... Så många punkter att kontrollera för att hitta den perfekta resväskan som ska följa med dig på dina resor eller expeditioner. Här är våra tips för att hitta den bästa resväskan som perfekt uppfyller dina behov.

Vikt och styrka

Vikten är en viktig faktor att ta hänsyn till när du väljer resväskmodell. Den beror till stor del på vilket material som använts i konstruktionen. Resväskor i aluminium och ABS är ganska tunga, medan modeller i polypropylen är mer lätta men ändå robusta. Vissa märken erbjuder också fjäderlätta modeller tillverkade av nylon ballistic, som har fördelen att de är både resistenta och hållbara.

Tack vare sin vattenavvisande nylon 800D-konstruktion är väskan EastpakTransverz ett utmärkt val om du letar efter en modell som kombinerar lätthet och styrka. Samsonite är också ett referensmärke i världen av reseutrustning med sitt utbud av resväskor designade i Curv: ett mycket motståndskraftigt material och ultra lättviktare.

Praktiska egenskaper

Oavsett om du ska köpa en resväska rigid eller mjuk resväska måste den uppfylla viktiga kriterier som praktiska egenskaper och komfort, samt vara funktionell för att du ska kunna njuta av kvalitetsutrustning. De bästa modellerna av praktisk resväska har fördelen att de är lätta att bära och erbjuder ett rymligt och smart fack för organisering av alla de saker du vill ta med dig. Vissa modeller har externa fickor zipp för förvaring av skor och andra föremålautres. Om du behöver mer förvaringsutrymme rekommenderar vi att du väljer en expanderbar resväska.

Utformning

Mer än bara en funktionell typ av resväska, de resväskemodeller som erbjuds av bagage tillverkare har en alltmer trendig design för att kombinera stil och praktiska egenskaper. Hos märket Herschel finns resväska liksom stor resväska i ett brett urval av färger för att så nära som möjligt uppfylla våra stilförväntningar. Om du föredrar trendiga resväskor kommer du att kunna hitta dem i färger som gult, orange eller rose oavsett vilken storlek du letar efter.

Vilken storlek på resväska ska jag välja?

Kapacitet är ett viktigt kriterium att ta hänsyn till när du väljer din flygplansresväska. Storleken på din resväska beror framför allt på vilken typ av resa du planerar, i synnerhet längden på din vistelse.

Bagage för en resa till court

För en vistelse på court räcker det med en kabinväska som är mellan 40 och 56 cm hög om du vill resa lätt. Denna typ av praktisk resväska är perfekt för resor på några dagar och gör att du kan ta med dig det viktigaste utan att behöva checka in det i lastrummet.

Resväska för en lång resa

Om du planerar en semester som varar i flera veckor rekommenderas en XXL-resväska. Med mått på 86,5 x 46 x 29 cm för en kapacitet på 92 L, är skalresväska Herschel Trade Large ett utmärkt val för långa resor.