Herrjacka Blazer

Jackan blazer skiljer sig från kostymjackan och sportjackan. Den ligger någonstans mellan de två och blazer är en subtil blandning av chic och avslappnad stil, perfekt för formella evenemang. Välj en blazer jacka för män och skapa ett brett utbud av looker, från elegant med en skjorta till mer avslappnad med en t-shirt eller sweatshirt.
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Vad du bör tänka på när du köper en blazer för män

Eleganta kavajer för män är i allmänhet tillverkade av finare tyger, såsom ull och linne. Jackor för kontoret eller speciella tillfällen är vanligtvis gjorda av dessa typer av tyg. Casual jackor är vanligtvis gjorda av en mängd olika material, såsom bomull eller polyester, och är ofta lämpliga för både formella och informella tillfällen.

blazer bärs över byxor och kan även bäras till jeans. blazer rekommenderas också för kvällskläder. För dagskläder väljer du blazer i bomull eller blazer i linne.

Att välja rätt jacka Blazer

För att välja rätt jacka för dig finns det flera kriterier att ta hänsyn till: stil, färg och material. Kavajer finns i många olika stilar: blazer, den figursydda eller smala kavajen, den raka kavajen eller trenchcoaten. Färgerna är lika varierande: svart, marinblå eller vattengrön.

Färg och stil blazer

För en blazer kan du välja mellan fyra färger: svart, grön, marinblå och brun. Dessa färger motsvarar traditionellt de olika årstiderna. Svart är för vintern, grönt för våren och sommaren, marinblått för hösten och brunt för hösten.

Blazers är mer avslappnade än kostymjackor. De är i allmänhet längre än kostymjackor (som är längre).

Blazers för män är ofta en del av en "smart-casual" outfit, eftersom de passar bra med jeans eller stadsbyxor, men är också formella nog med en polotröja och loafers.

Hur bär man en blazer för män?

blazer för män är ett modeplagg som är både elegant och raffinerat. Det är ett plagg som kan användas port e för ett affärsmöte eller en utflykt med vänner. Herrjackor har en förmåga att ge en outfit cachet. Den är mer av en modeaccessoar och håller dig dessutom varm när temperaturen sakta börjar sjunka.

Om du är ute efter mångsidighet i ditt köp ska du välja en svart blazer, eftersom den här färgen fungerar bra med alla färgpaletter och mönsterkombinationer. Och vi har massor av dem i vår onlinebutik.

När det gäller mode kan blazer port bäras vid en mängd olika tillfällen. Den passar bra till en smoking, en kostym eller en elegant skjorta.

Det viktigaste är att bära den när du känner för det, och tveka inte att kombinera den medautres delar.

En mer avslappnad look kan också vara en bra idé, så länge du håller det enkeltgant.

Om du till exempel kombinerar den med jeans och vita sneakers får din outfit en fräsch touch. Eller kombinera den med skinny jeans eller en chino för en mer formell look.

Historien om blazer för män

blazer föddes på 1800-talet. Påorigine användes port av skolbarn och lärare som ett enkelt sätt att identifiera dem från autres studenter. Senare, i mitten av 1900-talet, började studenterna använda dessa jackor som ett elegant alternativ till kostymjackan eller skjortan och slipsen vid formella tillfällen.

Den marinblå herrjackan blazer är port e atorigine av sjömän i Storbritannien flotte under 1800-talet. Idag är det den enda modellen av blazer för män i världen! Till skillnad från en kostymjacka har denna "sjömansjacka" en fördel: den kan port bäras till både mer eleganta och mer avslappnade tillställningar. Faktum är att dess förmåga att klä sig väl utan att överdriva gör den till ett unikt plagg!

I dagens värld är blazer kavajen en lyxartikel som finns i många olika stilar. Du kan hitta kavajer i ull, kashmir ochautres tyger. Den nuvarande trenden är Blazer blazers med en smal passform. De finns också i ett brett utbud av färger: marinblå, svart, röd eller till och med brun. Dessa jackor är perfekta för alla tillfällen!