Herrskor OTA - Sneakers Ethique

Upptäck skorna i kollektionen OTA "On The Asphalt". De sneakers slitstarka med sulor designade av återvunna däck. Stort urval av storlekar och modeller ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!

Det finns inga produkter som matchar urvalet

OTA "On The Asphalt är ett hållbart och ansvarsfullt unisexmärke sneakers. Den unika sulan är tillverkad av återvunna däck som redan har färdats globe. Sneakern tillverkas enligt högsta kvalitetsstandard i en verkstad på Portugal, med läder frånItalie. Här är en träningssko med minimalistisk, tidlös design som är vacker, ekologiskt ansvarstagande och hållbar.

100% europeisk produktion

Varumärket OTA har valt att producera på Portugal, närmare bestämt i en verkstad i Guimarães-regionen. Målet är att arbeta i nära samarbete med produktionsteamen. Höga produktionsstandarder och användning av ädla material som italienskt läder garanterar att skorna sneakers OTA är av högsta kvalitet. Bakom detta europeiska initiativ ville basketmärket erbjuda en etisk sneaker som lyfte fram den mänskliga dimensionen bakom varje par skor.

En träningssko i kvalitetsläder

I vår önskan att skapa en hållbar träningssko vände vi oss till läder för dess långa livslängd, och mer specifikt till kohud frånItalie. Vi använder detta material för skons yttre del, men också för innerfodret, för att säkerställa bästa möjliga kvalitet och komfort. Läder är framför allt en biprodukt från kött- och mejeriindustrin, så att tillverka en sneaker av läder är i linje med vår önskan att förankra varumärket i återvinning, återanvändning och återvinning av avfall.

Testa en träningssko tillverkad av 100% återvunnet material

En annan lösning som OTA har tänkt sig för att erbjuda en vegansk och miljöansvarig sneaker testas för närvarande. 70% av huvudmaterialet är tillverkat av återvunnet gummi, kombinerat med återvunnen plast från haven. Insidan av skon är helt tillverkad av återvunnen plast, liksom snörningen. Målet är att kunna erbjuda en version av skon som är helt tillverkad av återvunnet material.