Träningsskor Bensimon för män och kvinnor till bästa pris

Varumärket canvas skor Bensimon finns på Sneakin. Hitta alla de senaste modellerna av sneakers Bensimon i vår onlinebutik.

Alla skor Bensimon , för män, kvinnor och barn finns i olika storlekar, många färger och alltid till bästa pris!

Fler filter

Fallande ordning

Canvas sneakers Bensimon, franska sneakers, på modet i Paris

De skapades av Serge Bensimon 1980 och sedan dess har de blivit de grundläggande träningsskorna i varje fransmans garderob. Bekväma, slitstarka, snygga och billiga - de är ett måste varje säsong.

Historien om varumärket Bensimon går tillbaka till slutet av andra världskriget, då Charles Bensimon gjorde militärkläder importerade från USA till en trend och ett tecken på modernitet på France. Under 1970-talet blev Bensimon kläder mer personliga tack vare förändringar som infördes av Serge, ett av barnbarnen till varumärkets grundare. Det var under dessa år som de numera världsberömda canvas-skorna Bensimon föddes, tack vare en enkel idé: att färga de ursprungliga skorna som anlände från USA i olika färger. Resultatet blev de numera legendariska skorna Bensimon, tillverkade i canvas med en tåhätta i vitt gummi, som gradvis blev fransmännens stapelskor.

Under årens lopp har varumärket vuxit och förutom sneakers har man även börjat sälja kläder lifestyle alltid med en speciell touch Bensimon inspirerad av amerikanska trender. Framgången och originaliteten hos varumärket Bensimon ligger ilange balansen mellan amerikanska trender och 100% parisisk smak.

Tidlösa canvasskor, ett riktmärke för världen av skor. Bensimon

De är bekväma, slitstarka, billiga, maskintvättbara och tidlösa. De är som de amerikanska Converse eller de spanska Victorias - vi har dem alla i vår garderob. Bensimon är vardagsskor som passar till allt och som har blivit ett måste varje säsong på France tack vare ett selektivt distributionsnät och smart marknadsföring.

sneakers Bensimon diversifierar för att ge dig en modernare look

Även om den klassiska skon är en canvassko med snörning har det med åren dykt upp nya modeller: ballerinaskor, kängor, med rosett, resårband, knapp.. subtila små detaljer som breddar Bensimon-katalogen, samtidigt som de förblir trogna den enkla, grundläggandeesprit som denna sko skapades med. Varje år skapar det franska varumärket också begränsade upplagor som säljs under en eller två säsonger. Under 2010 tog de t.ex. fram skon Liberty med små blå, bruna eller röda blommor tryckta på canvasduken.

Unga pojkar, män, kvinnor, barn, tonåringar... alla bär Bensimon skor i Paris. Titta bara på parisarnas fötter när du går nerför gatan. I Sneakins onlinebutik hittar du alla modeller och färger som för närvarande säljs.