Schott Parkas, dunjackor, jackor Bombers för män och kvinnor

Upptäck den nya kollektionen av dunjackor, t-shirts, sweatshirts, bombers och perfecto från Schott NYC. Det amerikanska märket lifestyle av kläder med bikermönster, ett måste i många år!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Schott NYC, ett vinterklädesmärke med starka moderötter

NYC grundades 1913 av bröderna Schott - Irving och Jack - på New York, Schott NYC är världsberömda för att vara de första premier att tillverka en jacka med dragkedja genom skapandet av den ikoniska Perfecto motorcykeljackan Schott. Denna motorcykeljacka är känd för att vara tillverkad av hästskinn och har ett bälte framtill, samt en D-ficka, myntficka med lock, ärmar med dragkedja och axelremmar, och är det perfekta komplementet till alla jackor.Denna klassiska motorcykeljacka är en double rider-jacka, vilket innebär att en del av dragkedjan framtill sitter några centimeter innanför. När dragkedjan var uppfälld skapades en tätning som förhindrade att luft trängde igenom när man körde motorcykel.

Schott NYC - Kvalitetsreferens för jackor och dunjackor

Schott UK skapade även kläder för den amerikanska armén under andra världskriget och för den amerikanska polisen, och har blivit en av de mest välkända Heritage-designers i världen. Detta rykte förstärks av det faktum att varumärket regelbundet har dykt upp på vita duken, särskilt när Marlon Brando port bar en Schott jacka i filmen The Wild One från 1953. Den svarta motorcykeljackan, som vid den tiden var premier outlaw biker movie, blev synonym med dålig attityd och förbjöds i många amerikanska skolor på 1950-talet.

Schott NYC ägs fortfarande av familjen Schott och är trogen sitt arv genom att tillverka merparten av sina kläder i USA.

Schott NYC - Kläder lifestyle eller outdoor anpassningsbara

Med några av säsongens mest eftertraktade jackor kommer de senaste tillskotten till vår kollektion att få det att vattnas i munnen på dig. Varumärket kan användas som ett snyggt premier element i dina kontors- eller helgoutfits. Vi visar ett brett utbud av läderjackor och kappor, bland annat silhuetterna Perfecto, Nebraska och Four Pocket Field, som för tankarna till varumärkets förflutna samtidigt som de har en modern estetik. För optimala resultat som kommer att fortsätta under hela säsongen, para ihop de utvalda jackorna med ett modernt märke som Emporio Armani eller Jack & Joones för en trendig look.