Alpha Industries: ett brett urval av kläder, aviatorjackor och bombers

Upptäck ett brett sortiment av kläder Alpha Industries : T-shirts, tröjor, byxor, jackor och bombers, för män, kvinnor och barn finns i olika storlekar och till de bästa priserna!

Jackor och byxor Alpha Industries är helt enkelt ojämförliga. Skärning, färg och detaljer gör märkets kläder helt extraordinära. Men det betyder inte att du inte kan skapa din egen fashionabla stil.

Kombinera en bomberjacka Alpha Industries med rätt keps, enkla jeans och ett par trendiga sneakers. Och så har du det look fokuserar på bomberjackan, huvudplagget, och du håller dig på topp med en mycket personlig look. För att komplettera din outfit streetwear, gå till de olika kategorierna i vår onlinebutik.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alpha Industriesspecialisten på bomberjackor

Det amerikanska märket grundades 1959 i Knoxville (Tennessee) och fortsätter att vara framgångsrikt. Modet fashion Alpha Industries klassas som high-end fashion och riktar sig till män och kvinnor med höga förväntningar. Som Liv Tyler, Marylin Monroe, Bruce Willis eller Baumgartner. Och detta är bara några av de kändisar som har valt att bära märket i sin yrkesutövning eller på fritiden. Läs mer om produkterna i butiken och skapa din egen stjärnspäckade look!

Varumärket designades för piloter. Eftersom de utsätts för tunga belastningar i sina militära luftfordon måste de ha kläder som klarar dessa förhållanden. Det robusta, hållbara materialet i märkets jackor bombers Alpha Industries och byxor har varit detsamma under hela utvecklingen avAlpha Industries. Så det är bara naturligt att varumärket har behållit denna kunskap för att marknadsföra den och göra den tillgänglig för allmänheten. De kollektioner Alpha Industries som finns tillgängliga idag har raffinerade detaljer, material av högsta kvalitet och enastående design. Men förutom aviatorjackor kan du även köpa byxor, linnen, parkas och t-shirts i vår shop Alpha Industries .

Alpha Industries "A"-linjen: kläder med originell design

De berömda MA-1 aviatorjackorna frånAlpha Industries designades som sagt som pilotjackor för den militära sektorn. De håller dig varm även när temperaturen är kyliga -5 grader. Jackan är vändbar, så att den kan bäras på andra sidan, i en orange färg. I en nödsituation gör detta det lättare för föraren att lokaliseras och räddas av räddningstjänsten. Chuck Yeager bar aviatorjackan Alpha Industries när han bröt ljudvallen. Och han var den premier man som gjorde det.