Damskor Bronx

Trainers Bronx har blivit ett måste i din garderob, eftersom de är en riktig trend bland trainers. De är en favorit bland kvinnor överallt. På Sneakin erbjuder vi ett brett utbud av modeller för att möta dina behov. Upptäck den senaste kollektionen av skor och sneakers Bronx Stort urval av storlekar och modeller ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!

Fler filter

Fallande ordning

Bronx Ett varumärke med historia

Ta reda på alla de senaste nyheterna om detta holländska skomärke som grundades för över 125 år sedan. Bronx är ett sko- och skomärke som erbjuder och integrerar säsongens senaste trender.

Det är ett varumärke som använder all den kunskap och expertis som det har förvärvat under åren och skapar mönster baserade på de senaste modevisningarna, vilket innebär att du kommer att bära de senaste trenderna på dina fötter. När det gäller sneakers kan du använda dem till vardags, men också för att bryta av en helt formell look och ge den en informell eller avslappnad touch för att skapa en unik look.

Och om vi talar om skor som stövlar, ankelboots eller sandaler så är det skor som passar en avslappnad look dag, men som används för att skapa en mer elegant look.

Vilken modell ska jag välja för sommaren?

Den stora fördelen med detta märke är antalet tillgängliga modeller. Allt beror på vilken look du väljer att bära, om du väljer en mer avslappnad look kan alla modeller av sneakers passa till din outfit, från en sommarklänning med vita eller svarta sneakers, till en ankelstövel eller sandal i lantlig stil.

Oavsett vilken look du väljer kommer du alltid att känna dig bekväm, eftersom Bronx sneakers är tillverkade med utsökt hantverk och de finaste materialen, som läder. Dessutom har du nöjet att bära en trendig träningssko. Det finns olika former, färger och texturer av sneakers som gör var och en till en rolig, modern och unik design.

Om du å andra sidan vill ha något enklare kan du välja Bronx sneakers i basfärger som svart eller vitt, eftersom de är ett wild card i alla garderober. Oavsett vilken modell du väljer kommer du alltid att vara trendig.

Bästa tiden att välja ett par sneakers Bronx?

Det bästa med att välja en trainer från Bronx är utan tvekan kvaliteten och priset, eftersom detta är ett varumärke med hög tillverkningskvalitet men utan att vara överdrivet dyrt, tvärtom, lämpligt för alla typer av fickor. Dessutom kan du nu hitta olika kampanjer och prissänkningar på vissa modeller av damskor.

När vi pratar om kvalitet pratar vi om autres material, eftersom det är mycket viktigt att välja en tränare eller en sko som är skapad med ett bra material. Alla modeller från varumärket Bronx är skapade med material som dessa för att erbjuda komfort och bekvämlighet hela dagen.

Förutom allt detta, när du köper någon modell från Bronx på vår webbplats, har du till ditt förfogande alla tillgängliga storlekar och leverans rapide av produkten och allt detta till bästa pris.

Modellerna från Bronx, ett brett urval av modeskor och träningsskor

Som vi redan har nämnt erbjuder Bronx ett brett utbud av skor. De mest kända skorna är sneakers, men de erbjuder ävenautres skor som stövlar, ankelstövlar och sandaler. Vi har valt ut några modeller som vi tycker är ett måste för din garderob:

Modellen Baisley: är en ganska enkel och stilren träningssko med modern design som kan integreras i alla typer av look. I både svart och vitt kommer de att passa perfekt till alla dina looks. Dessutom håller sulan dig bekväm var du än går.
Modellen Old cosmo: för alla som älskar vintage och klassiska stilar kan även denna modell kombineras med alla typer av outfits, oavsett om det är en avslappnad look för att gå till kontoret eller en lite mer elegant look för att gå på afterwork.

Ma-Trixx-modellen påminner oss lite om den typiska klädskon men bryter formen för den typiska formella skon, lägger till färg till din avslappnade look och erbjuder komfort med sin sula.

Om du letar efter en cool sko för sommaren är Anoma-sandalerna precis vad du behöver, en sandal som låter foten andas och garanterar komfort, samtidigt som den ger en chic air till din look. Sist men inte minst kommer du att bli bortskämd med valet när det gäller stövlar och ankelstövlar!

Om du är ute efter en känga eller ankelstövel med klack rekommenderar vi modellen New-Kole eller New-Americana, men om du är ute efter en bekväm terrängkänga rekommenderar vi modellen Jaxstar.