Kläder Deeluxe lifestyle och casual till bästa pris

Herrkollektion Deeluxe. Herrkläder för alla stilar: Urban, Streetwear, Casual. Upptäck våra T-shirts, skjortor, sweatshirts, pullovers, jackor, Jeans och bermudashorts från Deeluxe.
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Deeluxeär ett franskt familjeföretag.

Deeluxe är ett klädmärke lifestyle ursprungligen designat för män, som skapades av två bröder från Marseille 2004. Jean-Michel och Laurent Sanchez är inte främmande för mode- och textilvärlden, eftersom de växte upp i textilindustrin på 90-talet. Det är där deras passion och kunnande kommer ifrån, och de bestämde sig snart för att grunda Deeluxe, sitt eget klädmärke.
De två bröderna från Marseille inspirerades av det bästa inom textilindustrin och var öppna för mode och trender från de olika länder som de hade besökt tidigare i sina liv. Det var detta som gav France modernitet och en avslappnad stil som var oöverträffad av något annat varumärke vid den tidpunkt då varumärket lanserades. Under sina resor, framför allt i Asien och USA, men även i stor utsträckning i Europa, inspirerades de av klädtrender för att ge France något nytt: Deeluxe, ett klädmärke lifestyle casual med trender sportswear och Jeaner.

Deeluxe Herrkläder för alla stilar: Urban, Streetwear, Casual.

Tidigare var Deeluxe ett varumärke som var mer inriktat på kläder sportswear och även om det franska varumärket fortsätter att erbjuda kollektioner sportswear, har det utvecklats under åren och trenderna. Idag producerar Deeluxe det allra bästa inom chic och casual ready-to-wear kollektioner. Kläderna som designas av Deeluxe är trendiga, högkvalitativa plagg som kan bäras varje dag i nästan alla situationer. När det franska textilföretaget utvecklades fattade de två bröderna beslutetcision att utöka sitt sortiment till att omfatta dam- och barnkläder.
Påorigine erbjöd varumärket Deeluxe endast en kollektion för män, och det var den kollektionen som var kärnan i skapandet av varumärket.origine På 15 år har varumärket blivit ett ledande namn inom herrkläder lifestyle. Under årens lopp har Deeluxe framgångsrikt skapat originella urbana kollektioner från street basics till chic basics.

Så, 5 år efter skapandet, lanserades Deeluxe Women för att återuppfinna grunderna i lifestyle damklädesuniversum. Designers är upptagna med att komma med kläder med eleganta, trendiga kurvor för att bli drömmen allierad av city-chic kvinnor. Den stora fördelen med denna lifestyle damkollektion är att den erbjuder plagg som passar varje kvinnas stil.
Universumet Deeluxe kids skapades långt senare och är idag ett av de ledande varumärkena inom barnmode. Kläderna som erbjuds av Deeluxe är i linje med aktuella trender för unga människor och erbjuder en kollektion streetwear och lifestyle. Pojkens kollektion är mer streetinspirerad, medan flickans kollektion är mer lifestyle och chic.

Varumärket sätter standarden för en avslappnad och ledig stil look.

Deeluxe är ett klädmärke från lifestyle som met l'accent på det faktum att föreslå grundläggande artiklar av mycket god kvalitet, men särskilt bekväma kläder. Så välj en avslappnad stil oavsett om du är en man, en kvinna eller ett barn, Deeluxe kläder kommer alltid att passa dig och följa dig när som helst på dagen - det är din vardagliga vän!

Att klä sig behöver inte vara en huvudvärk varje morgon i veckan, så det Marseille-baserade varumärket erbjuder modeplagg som gör att du kan vara välklädd med en avslappnad och chic look look, samtidigt som du behåller fördelen med komfort som inte bör förbises. Deeluxe har en relation till textilier som innebär kvalitet och avslappning, och ja, de två kan gå hand i hand! Detta varumärke gör att du kan upprätthålla en trevlig och hälsosam kontakt med textilmaterialet och, mer allmänt, med klädvärlden.

Deeluxe Jeans ett otroligt utbud till ett överkomligt pris

Den moderna mannens garderob kan inte existera utan flaggskeppet Jeans.
Jeansfinns i en rad olika snitt och färger och är ett tidlöst plagg som passar perfekt för alla stilar.

jeans passar alla, oavsett om du väljer skinny jeans, raka jeans eller slim jeans, varje skärning anpassar sig till din kroppstyp.
Kombinera dem med ett par sneakers för en avslappnad look, med en modern skjorta och sneakers för en elegantare look eller med en läderjacka för en rockigare look.

Kombinationsmöjligheterna är oändliga och därför erbjuder Deeluxe ett brett utbud av jeans, alla med olika finish för en annorlunda look.

Modetrender lifestyle och komfort kan enkelt kombineras tack vare exakta skärningar och förstklassiga material. De monokroma färgerna som används av klädmärket är noggrant utvalda för att följa dig med nykterhet och elegans, men också för att enkelt smälta in med resten av din outfit.