Tränare Karhu

Upptäck kollektionerna Basket och Sneakers Karhu . Med sin retro-running inspiration är Karhu Fusion 2.0-modellen en av det finska varumärkets flaggskeppssilhuetter. Sneakers Addicts uppskattar dess konstruktion och finish. Denna sneaker är både robust och elegant. Karhu autres flaggskeppsskor är Aria 95 och Legacy 96. Ta reda på mer om varumärket Karhu på Sneakin.fr Noggrant utvalda modeller ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning

Karhuvarumärket sneakers från Finland

Varumärket Karhu grundades 1916 som ett finskt varumärke som vid den tiden hette Ab Sport Artiklar. Man specialiserade sig på tillverkning av skor för män och kvinnor och det var inte förrän 1920 som nom Karhu (som betyder "björn" på finska) och björnlogotypen började användas.

I början tillverkade varumärket diskar och javeliner för professionella idrottare. Durant 1920 blev varumärket till och med den officiella utrustningen för de "flygande finnarna" vid sommar-OS.

Den premier idrottare som port bar Karhu skor var finländaren Paavo Nurmi. Han vann totalt nio guldmedaljer i de olympiska spelen mellan 1920 och 1928. Det finska varumärket dominerade OS i Helsingfors 1952 och vann 15 guldmedaljer.

Karhu:s internationella rykte för teknisk expertis har gjort det till premier mondial tillverkare av sportskor.

Visste du att Karhu sålde sitt varumärke med tre ränder till ett välkänt sportskoföretag i Herzogenaurach, som använder det än idag. Ser du inte? Det är varumärket adidas. Logotypen med de tre ränderna såldes för den hutlösa summan 1600&euro, plus två flaskor god whisky.

Därefter registrerade Karhu officiellt sin berömda M-symbol, som härstammar från ordet "Mestari", som betyder "champion" på finska. Karhu Research & Designs samarbete med universitetet i Jyväskylä ledde 1986 till utvecklingen avFulcrum-tekniken. Den nya tekniken skulle göra det möjligt för människor att arbeta mer effektivt.

Än idag är varumärket igenkännbart bland många andra med sin starka björnsymbol.

Karhu Idag erbjuder lifestyle ett brett utbud av skor som är mycket populära bland sneakers -beroende. Den mest sålda träningsskon är Fusion 2.0

Sneakers Karhu Fusion 2.0

Detta är varumärkets flaggskeppsmodell Karhu. basket Karhu Fusion 2.0 är den förbättrade versionen av de ikoniska skorna Fusion. Ett av de mest populära paren för löpning 1996.

För att återlansera denna silhuett vände man sig till designern avorigine och skapade skor med den senaste tekniken och distinkta repskosnören.

Skon look är modern, lifestyle och streetwise. Materialen som används är alltid premium, inklusive mocka, svinmocka, slätt läder och mesh. De 4 plastremmarna med ränder på sidorna ger skon en snygg och originell design. För en avslappnad vardagslook look, välj sneakers Fusion 2.0 från Karhu .

Du kommer att älska färgerna, som alltid är mycket välgjorda. Upptäck utan vidare dröjsmål alla skor Karhu Fusion 2.0 i olika färger.