EastpakRyggsäckar och resväskor till bästa pris

Upptäck hela kollektionen av ryggsäckar, packväskor och resväskor från Eastpak. Slogan Built to Resist passar Eastpak perfekt. Varumärket är känt för sina väskors hållbarhet. Eastpak :s flaggskeppsmodeller är : Padded, Pak'R, Tranverz! Njut av ett brett urval av modeller, färger och alltid det garanterat bästa priset!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Eastpak, det ultimata bagagemärket

Letar du efter en ryggsäck, en skolväska eller en resistent resväska? Då har du kommit till rätt ställe. På Sneakin.co.uk hittar du ett brett utbud av modeller till mycket konkurrenskraftiga priser. Det är det viktigaste bagagemärket och praktiskt taget oförstörbart. Eastpak skapades 1952 och utrustade den amerikanska armén tack vare väskornas motståndskraft.

Ryggsäcken Eastpak Padded Pak'r, en modell som älskas av studenter

Faktum är att varumärket är känt för sina produkters robusthet. En ryggsäck Eastpak kan hålla i årtionden! Precis som flaggskeppsmodellen Padded Pak'r. 40 cm - 24 liter - 0,35 kg ~ Den berömda ryggsäcken från Eastpak! Perfekt för gymnasiet. Anledningen till att denna modell är så populär bland ungdomar är helt enkelt att den har en framficka och ett fack för förvaring av A4-dokument och 24x32 cm. Den vadderade ryggsäcken är mycket robust, praktisk och ultra-leger. Den har också axelremmar och ryggförstärkningar, vilket gör den till en utmärkt följeslagare i vardagen.

Idag är varumärket mycket diversifierat och erbjuder även panniers och mycket praktiska resväskor med massor av fack för att förvara alla dina personliga tillhörigheter.

Upptäck det breda utbudet av resväskor och mjukväskor med hjul, i olika storlekar, tillgängliga med 2 hjul eller 4 hjul, som Authentic Travel-kollektionen.

Hur väljer du modell på din ryggsäck Eastpak?

Fördelen med Eastpak är det breda utbudet av ryggsäcksmodeller och resväskor som erbjuds.

Med Eastpak hittar du garanterat den ryggsäck som passar just dig, inte bara beroende på ditt ändamål utan också på din personlighet och stil.

Här är några tips i denna praktiska guide som hjälper dig att välja din framtida väska Eastpak.

Om du letar efter en klassisk, praktisk väska som inte tar så mycket plats ska du välja följande modeller: Padded Pak'R, Padded Zippl'R, Wyoming, Out of Office. Och inte att förglömma ryggsäcken Eastpak Pinnacle med 2 fack.

Dessa flaggskeppsmodeller från Eastpak finns i en rad olika tyger, material och naturligtvis färger. Välj en ryggsäck med djärv design för vardaglig användning i stadsmiljö. Välj en svart, khaki eller marinblå väska om du är mer klassisk.

Letar du efter en liten ryggsäck?

Ibland är mindre mer. När du bara behöver det allra nödvändigaste (och en extra surfplatta eller bok) är en miniryggsäck perfekt. Skaffa dig en Casyl eller den väldigt avslappnade Orbit Sleek'r. De må vara mindre, men de är fortfarande superanvändbara.

Välj en ryggsäck med en urban, modern stil för att gå till jobbet.

Floyd-ryggsäcken är perfekt för din bärbara dator. Den är både kompakt och vackert designad. Det finns olika modeller att välja mellan: från den klassiska Floid till ExtraFloid och TopFloid. Bär din arbetsutrustning, tillbehör och A4-dokument. Den är tillverkad av polyamid och kombinerar styrka och lätthet. Leta inte längre, på Sneakin.co.uk hittar du de senaste ryggsäckarna Eastpak Floid till de bästa priserna !

I samma snygga urbana ryggsäcksspel hittar du modellerna Volker, Evanz och Hutson.

Om vi skulle sammanfatta utbudet av ryggsäckar Eastpak, kan vi säga att de uppfyller alla användningsområden (studenter, stadsarbetare, vandrare ...) och bevisar singularly funktionell och praktisk!