Top Brands Streetwear, Viktiga kläder och varumärken

Vill du uppdatera din garderob? Sneakin är riktmärket för herr- och damkläder streetwear. Ta del av de bästa varumärkena streetwear på Sneakin: Project X Paris Sixth June , Tealer, Carhartt, Dickies, Cayler & Sons, Only & Son, Daömey, Famous, Urban Classics, Karl Kani, Fubu, Sean John, Nicce, Wrung, Wasted Paris...

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ett brett urval av streetwear kläder för män för att skapa urbana, trendiga looker som är lika lätta att bära i stan som på idrottsplatsen.

Herrmode Streetwear

Men's streetwear har nyligen experimenterat med en ny riktning, som ger en fräsch, modern stil till de vanliga stilarna du ser på gatan eller i din favoritserie som Validated.

Varumärkena streetwear har hämtat inspiration från sportkläder och träningsoveraller, samtidigt som de har anpassat sina mönster och silhuetter för att passa herrmode. De nya herrkollektionerna från streetwear utmärker sig genom sin moderna och tidsenliga stil. Stilen har utvecklats över tid, med löst sittande skärningar, och flaggskeppet för tillfället är fortfarande cargo byxan, eller joggerbyxan, en byxa med flera fickor.

streetwear stilar för män har blivit alltmer inkluderande och har infiltrerat lyxmarknaden samt märken inom high fashion, vilket innebär att mer sofistikerade mönster har dykt upp.

Vad är streetwear?

streetwear har utvecklats under åren till att omfatta ett mycket bredare utbud av stilar och estetik. Påorigine bestod streetwear av t-shirts, träningsoveraller och grafiska tryck som var starkt influerade av sportswear och hiphop-kulturen.

Idag kan streetwear vara tillverkad av lyxiga material som sammet, siden eller läder. Stilen streetwear innehåller ofta sportinspirerade kläder som hoodies och sweatpants, men är inte begränsad till dessa.

streetwear är en stil som ständigt förändras och utvecklas, men som aldrig har blivit omodern: det är en av de mest populära trenderna de senaste åren. Den är utformad för vardagslivet, där människor är i rörelse; unga stadsbor vill ha stil utan att göra avkall på komfort.

Mode Streetwear för dagens män

Dagens streetwear mode för män har utvecklats långt bortom den enkla t-shirten och träningsbyxorna eller jogging från början av 2000-talet.

Från joggers med grafiska tryck till bombers i lyxigt läder har designers experimenterat med nya material och produktionstekniker för att skapa en mer raffinerad version av streetwear.

De senaste säsongerna har streetwear rört sig bort från sina sportswear och hiphop-inspirerade rötter med riktad design och experimentella tyger.

Under de senaste åren har ett antal modevarumärken införlivat streetwear i sina kollektioner, så det handlar inte längre bara om komfort utan också om stil.

För dem som vill bära sina look sport luxe även utanför gymmet finns det ett urval av nya streetwear luxe-märken.

Framtidens mode streetwear

streetwear har utvecklats point till att betraktas som en lyxig modeartikel. streetwear är inte bara synonymt med ungdom och urban kultur, utan också med en mer sofistikerad estetik som många män och kvinnor har anammat.

Varumärken från streetwear som Supreme och Stussy har blivit internationellt erkända varumärken i modebranschen, med samarbeten med Nike, Louis Vuitton, Off-White och Comme des Garçons.

Under de senaste åren har streetwear design blivit mer mångsidig och lyxig. Varumärken som Alexander Wang och Off-White har hämtat inspiration från streetwear och lagt till sin egen touch för att skapa en ny trend inom high fashion.

Detta är bara början på en ny riktning för dagensstreetwear mode.

Var kan man köpa kläder streetwear?

Letar du efter mode inspirerat av urban kultur? Sneakin är riktmärket för online-mode streetwear och sneakers.

Det finns ingen anledning att gå in i en butik: varje dag, upptäck de senaste produkterna från de största urbana modemärkena och streetwear som Project X Paris, Sixth June, New Era, Kangol, Sergio Tacchini, Champion, Wasted Paris... och många flerautres.

Hitta de senaste produkterna streetwear noggrant utvalda av våra team och stylister. Så du kan hålla koll på de senaste modetrenderna streetwear och köpa din favoritrappares kläder!