Sportkläder Sergio Tacchini för män och kvinnor

Det italienska varumärket Sergio Tacchini har anlänt till Sneakin. Med sin kollektion av kläder och träningsoveraller sportswear, kommer Sergio Tacchini garanterat att glädja alla som älskar sportswear och 90-talstrenden. Italienskt sportswear mode när det är som bäst.

Upptäck en bred samling av kläder Sergio Tacchini : T-shirts, Sweatshirts, Jackor och Byxor Jogging, för män och kvinnor finns i olika storlekar och till de bästa priserna!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sergio Tacchini sportswear och italiensk klass.

Sergio Tacchini är en före detta italiensk professionell tennisspelare som blivit sportklädesdesigner. Hans varumärke hette tidigare nom Sandys S.p.A., men ersattes snart av hans eget nom.

Märket erbjuder avslappnade, bekväma sportkläder som också har en touch av klass. Sergio Tacchini har använt sin personliga erfarenhet som tennisspelare för att skapa kläder som är skräddarsydda för sporten. Hans varumärke har blivit världsberömt tack vare stödet från divers tennisspelare som har gått med på att bli sponsrade av Sergio Tacchini. Varumärket har sedan dess diversifierats till att omfatta fritidskläder som polos och shorts för golf, segling och fitness i sergio tacchini-serien.

Köp herrkläder från Sergio Tacchini till låga priser

Under flera säsonger har varumärket Sergio Tacchini gjort en stark comeback i streetwear-universumet. Och naturligtvis är det genom träningsoverallen för män som varumärket sportswear höjer sin profil. Träningsoverallen för män är mycket populär bland både unga och gamla. Så vänta inte längre och unnadig vårt urval av billiga Sergio tacchini träningsoveraller!

Avslappnade tenniskläder med en touch av elegans

Oavsett om du letar efter något bekvämt att ha på dig för att koppla av hemma eller ett sportmärke att ha på dig på tennisbanan, se till att kolla in det stora utbudet av sportswear kläder från Sergio Tacchini. Tennis- och loungekläder Sergio Tacchini finns nu online på Sneakin, där du kan bläddra bland ett stort utbud av kläder och få din beställning levererad snabbt!

Missa inte detta fantastiska italienska sportmärke! Upptäck vår klädkollektion Sergio Tacchini nu på sneakin.co.uk. Sergio tacchini - för avslappnad stil med en touch av klass!