Havaianas Flip-flops för kvinnor och män

Upptäck den senaste kollektionen av flip-flops Havaianas. Stort urval av storlekar och modeller ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Havaianas det brasilianska märket för flip-flops, sandaler och espadrilles

Havaianasmåste-ha märket för sommaren. Idag är det Brasilianska märket för flip-flops världsberömt och alla känner igen det på den brasilianska flaggan. Det är verkligen det varumärke som representerar Brasilien. Det är den oumbärliga strandaccessoaren för din sommar. Om du ska till stranden durant på din semester, eller bara slappa hemma, är Havaians flip-flops för kvinnor och män som gjorda för dig.

Flip-flops Havaianas Kvinnor

Flip-flops, sandaler och espadrilles för kvinnor från Havaianas är en riktig hit den här säsongen. Anledningen är enkel: det brasilianska varumärket Havaianas erbjuder en enorm katalog med produkter i en mängd olika färger. Havaianas :s största framgång för kvinnor är den smala flip-flopen, som är mer diskret, smalare och framför allt bättre anpassad till kvinnors figur och fötter.

Den nya modellen för kvinnor lanserades 2006 och flip-flopen Havaianas "Slim" blev en omedelbar succé. Kvinnor över hela världen föll omedelbart för charmen med den smala, fina remmen och den tidlösa stilen.

tong slim byHavaianas for women finns i klassiska färger som vitt, svart och silvergrått, men även i mer trendiga varianter med glitter- eller sparkle-effekt.

Glittereffekten är tidlös, och det är vad kvinnor letar efter idag. Med tongs Slim Fit Glitter färgerna rose guld eller isgrå kan du vara säker på att du inte kommer att göra fel i sommar .

Flip-flops Havaianas Män

Om det finns en egenskap som män letar efter i en sko så är det komfort. Havaianas Och det är just det som kännetecknarrise modeller för män, som kombinerar komfort och stil. Varumärket är känt för sina flip-flops för män, men Havainas har också utvecklat espadrilles för män, i en mängd olika färger, att bära på kontoret eller till en avslappnad look. Oavsett om det är flip-flops eller espadrilles för män, hitta Havaianas som passar din stil, personlighet och skostorlek, för en perfekt look under alla omständigheter, och särskilt i färgerna från den brasilianska sommaren.

Havainas, ett ikoniskt varumärke som känns igen över hela världen

ursprunget Havaianas betyder Hawaiian på portugisiska. Det första paret Havaianas skapades 1962 med inspiration från Zori, en traditionell japansk sandal med en sula av ris och halm. En mängd riskorn dekorerar varje sula Havaianas, en av de många detaljer som gör dem unika.

År 2020 presenterade varumärket Havainas sandalerna Tradi Zori.För länge sedan skapade Havainas en ikon inspirerad av den traditionella japanska sandalen, och nu, nästan sextio år senare, återvänder det brasilianska varumärket till sitt ursprung. För det finns inget mer innovativt än tradition! Havainas återuppfinner framtiden och tar den till gatorna! När tradition inspirerar till en ny framtid!

Visste du att Havaianas påorigine bara fanns i blått och vitt? Men 1969 ledde ett tillverkningsfel till att ett parti gröna flip-flops tillverkades. Otur? Inte alls! Den nya modellen blev en succé och öppnade upp för nya färger som brunt, gult och svart.

1995 lanserade Havaianas nya modeller med eftertraktade tryck. Havaianas Floral, prydd med hibiskusblommor, föddes - premier i en lång serie av tryck Havaianas. Därefter följde kollektioner som Fit och Baby.

För att fira fotbolls-VM 98 lanserade Havaianas en tong med en liten brasiliansk flagga på remmen, som snart blev ett föremål för åtrå världen över. Denna kollektion skulle ge upphov till en av Havaianas:s mest sålda stilar: "Brasil"-kollektionen.

Fördelarna med flip-flops Havaianas?

Det är enkelt, Havaianas är det enda flip-flop-varumärket som erbjuder en modell som inte vrider sig, inte luktar (ingen dålig lukt) och framför allt remmarna inte lossnar. Och det är en riktig kvalitetsgaranti!

Kläder Havaianas

Har du drömt om en kollektion från topp till tå Havaianas ? Det är nu möjligt tack vare vår nya klädkollektion!Medan du väntar på att få njuta av solskenet kan du redan nu börja förbereda din garderob för den här sommaren.

Och det finns en sak du bör veta:oavsett om du gillar stranden eller att sola på terrassen, så har vi det perfekta paret flip-flops för dig Havaianas .

Välj från ett brett utbud av storlekar och stilar Havaianas, och alltid till det bästa priset garanterat!