Skor Blundstone för män och kvinnor

Upptäck skokollektionen Blundstone. Stort urval av storlekar och modeller ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning

Blundstone ett varumärke som är 150 år ungt!

År 2020 firade det ikoniska varumärket boots, Blundstone, sitt 150-årsjubileum. För att uppmärksamma detta firade Blundstone durant under hela förra året med en rad evenemang i 70 länder på 6 kontinenter.

Flashback till 1870. skorna Blundstone skapades för att klara av den fortfarande vilda terrängen på Tasmanien.
De har testats av historien och överlevt det koloniala Tasmanien, marscherat i den australiska armén, bestigit Everest, till och med grävt i gruvor och plöjt jorden eller asfalten.
Idag fortsätter Blundstone att arbeta hårt och utforska världen samtidigt som han trampar på modehuvudstädernas trottoarer.

Under flera säsonger har dessa terrängskor boots frånAustralie varit en stor succé över hela världen. De är extremt populära i Israel.nom De är ett veritabelt modefenomen på gatorna i New York.

Idag anländer boots Blundstone till France med samma vurm. Visste du att Chelsea Boots är David Beckhams favoritskor!

Det har funnits en trend för Ugg, Dr. Martens, Crocs, och Birkenstock. Nu är det dags för Chelsea Boots från Blundstone! Kvinnor och män är galna i dem.

Historien om Blundstone, varumärket Boots som är lika bekvämt som en träningssko

Historien om Blundstone började 1870 på den vilda ön Tasmanien, Australie, när två engelska familjer, Cuthbertsons och Blundstone, öppnade sin skofabrik tillsammans.

Sedan 1870 har varumärket Blunstone utrustat australiensiska soldater med stövlar. Och även Everest-expeditioner, gruvarbetare och musiker.

Märket Blundstone har hjälpt fotbollsspelare och bönder, steppdansare och olympiska idrottare att visa framfötterna.

För att fira det australiensiska varumärkets 150-årsjubileum har Blundstone presenterat modellen "Anniversary Chelsea Boots 150".

Upptäck den råa look på dessa Chelsea Boots specialerbjudanden - unika kontrasterande dragflikar, 150-logotypen präglad på utsidan av hälen, blandat bronsmetallicläder och syntetfoder.

Denna känga är tillverkad av högkvalitativt läder. Den är tillverkad med innovativ teknik som dämpar belastningen på kroppen för varje steg du tar tack vare mellansulan och Poron™XRD-skum som är placerat vid hälens attack. Detta är ett flexibelt material som avleder 90% av stöten vid varje slag och ger maximal komfort.

Ovandel med rund tå i vattenavvisande Auburn premiumläder. Formsprutad sula - kombinationen av en mellansula i polyuretan och en yttersula i termoplastisk polyuretan ger maximal tålighet mot stötar.Kombinationen av en mellansula i polyuretan och en yttersula i termoplastisk polyuretan ger tålighet mot syra, olja och temperaturer upp till 140 °C.

BlundstoneEn ny generation bekväma skor

Blundstone är ett företag med lång erfarenhet som använder ny teknik och samtidigt utvecklar sina egna komfort- och säkerhetslösningar.SPS (Shock Protection System) i mellansulan har utformats av Blundstone för att ge en hög nivå av skydd och stöd, vilket minskar trötthet och ortopediska problem.

SPS MAX-märkningen omfattar dessutom PoronXRD™-skydd, ett lätt, tunt och andningsbart dämpningsmaterial som utvecklats för upprepad stötdämpning. Det absorberar upp till 90 % av energin i varje steg. Detta högteknologiska gummi finns inte bara i vår serie skyddsskor, som är välkända
i branschen, utan även i vår fritidsserie, som vi presenterar här.2022 lanserar Blundstone sin premier -modell baserad på en världsberömd Vibram™ yttersula.