Kangol kepsar, baskrar, bommar och hattar

Stort urval av brittiska kepsar Kangol, baretter, bobs och hattar. Noggrant utvalda modeller ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

KangolArvet från ett varumärke med know-how

Jacques Spreiregen återvände till det civila livet efter första världskriget och började handla med huvudbonader 1918 som importör av baskiska baskermössor från France. Baskern är en tidlös klassiker och har sedan dess funnits i sortimentet på Kangol.

Baskern introducerades som ett modeplagg under efterkrigstiden och Jacques blev under de kommande 20 åren alltmer involverad i produktion och distribution av baskermössor. År 1938 skapade Jacques nom KANGOL för att särskilja sig från konkurrenterna. Varumärket Kangol föddes i Storbritannien och gjorde sig känt genom att leverera baskrar till den brittiska armén under andra världskriget, i synnerhet till general Bernard Montgomery. Den engelska traditionen fortsatte under efterkrigstiden och Kangol försåg det engelska OS-laget med baskrar till invigningsceremonin 1948.

Baskern fick en ny design 1954 och blev den första av de numera berömda Kangol -kepsarna, med ett visir av styvt material.

De mest inflytelserika ungdomsikonerna på 1960-talet var Beatles. År 1964 fick Kangol Wear ensamrätt att tillverka och över hela världen distribuera alla huvudbonader med The Beatles bild, stöd eller nom. Eileen Greig designade en rad Beatles-kepsar och baskrar. Kangol Wear organiserade till och med en gemensam kampanj med pressen för att offentliggöra sina skapelser. Detta började stärka varumärkets trovärdighet i 1960-talets musikvärld.

1983 behövde Kangol en logotyp för att representera sin världsberömda produkt. Cleator-fabriken i Storbritannien hade experimenterat med logotyper och skickade en hel bunt. Det var allt från krokodiler till hästar och tortue. Men amerikanerna gick in i butikerna och frågade efter "känguru"-hattar. Så i stället för att försöka kämpa emot antog Kangol kängurun som sin logotyp.

Idag tillverkar Kangol ett brett sortiment av huvudbonader som spänner över generationer och kulturer. Det är inte bara hiphop och arv. Kangol är inte bara ett modemärke. Kangol är ett kulturellt mode fusion, som tar det bästa av brittiskt arv och retro hiphop och blandar det med framtidens mode. Kangol Det nya varumärket vill tillfredsställa en ny generation konsumenter utan att avfärda, överge eller alienera de människor som gjorde att det är där det är idag.

Ta definitionen av stil till din garderob

Följ i de ikoniska fotspåren av framgång och gå ut med stil med trendiga Kangol accessoarer. Som ett världsberömt varumärke med ett rikt arv ger Kangol den sanna definitionen av stil till varje garderob. Från vintage huvudbonader till unika ryggsäckar för din dagliga pendling, vi ger dig samma äkthet som har gjort Kangol till en garderobshäftklammer streetwear för miljontals fans runt om i världen.

Kangol har alltid strävat efter att erbjuda det bästa inom komfort och stil, vilket innebär mycket mer än vårt omfattande utbud av hattar och kepsar Kangol. Köp klassiska Kangol accessoarer som passar till våra ikoniska huvudbonader. Från hattar, kepsar, baskrar, Bobs, ryggsäckar och väskor, hitta vad du behöver för att få den kompletta look Kangol .

Vår accessoarkollektion Kangol fångar perfektessence coola streetwear vibe, med senaste uppdateringar av viktiga stilar som sticker ut. Oavsett om du gillar hemgjorda looks, edgy och roliga, eller avslappnade look för alla säsonger eller tillfällen, innehåller Kangol accessoarsortimentet delar som speglar din personlighet.

Upptäck Kangol looks på Sneakin

Kangol accessoarer fokuserar på praktisk stil för dina vardagsoutfits. Lägg till den sista touchen på dina avslappnade outfits med denna kollektion av accessoarer streetwear. Kolla in våra nyinkomna för att hitta accessoarer som matchar din ikoniska stil Kangol.

Kangol är välkänt för sin modeinriktade stil och trovärdighet i streetwear branschen. Shoppa Kangol och beställ nu på Sneakin.co.uk.