LEE Jeans för män och kvinnor

Upptäck Jeans kollektion LEE och fashionabla och trendiga kläder. Stort urval av storlekar och stilar ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lee: Det fashionabla klädmärket jeans och denim

Varumärket mode Lee har funnits sedan 1889 och är ett riktmärke när det gäller design och tillverkning av denimplagg och konfektion. Grundaren Henry David Lee startade sitt imperium mondial genom att tillverka salopetter och vestar i Salina, Kansas. Verksamheten blomstrade under 1900-talet med lanseringen av overaller, casualkläder och jeans herrkläder. År 1996 ägde den första National Denim Day Lee rum, då varumärket uppmanade människor att donera det belopp de normalt skulle spendera på ett par jeans till ett gott ändamål. Denim är visserligen varumärkets specialitet, men Lee har diversifierat sin verksamhet genom att tillverka en kollektion med damkläder, inklusive klänningar, t-shirts och accessoarer, samt en kollektion med herrkläder, inklusive jackor, t-shirts och mycket mer! För att ta reda på mer om vad Lee har att erbjuda, ta bara en snabb rundtur i sneakin.co.uk online shop.

Lee Sneakin: bemästrar denimkonsten sedan 1889

Lee 101 är det yngre varumärket, som härstammar från det traditionella modemärket Lee. Detta high-end undermärke är, precis som sitt äldre syskon, inspirerat av arbetskläder, men med en smart modern twist och en högkvalitativ finish. Förvänta dig trendiga herrkläder som denimskjortor, jeans och jackor.

Vi är stolta över att representera ett så prestigefyllt modemärke på Sneakin, och kläder från deras eleganta kollektioner kan bli dina helt enkelt genom att surfa i vår onlinebutik. För att hitta nya jeans ellerautres kläder som du säkert kommer att älska i många år framöver, behöver du bara ta en titt, göra din beställning och dina inköp kommer att skickas direkt till din dörr, tack vare vår leveranstjänst rapide . Så enkelt är det! Coola och originella jeans från Lee och Lee 101, nu på Sneakin!