Rains Regnkläder för män och kvinnor

Hitta RAINS klädmärke på Sneakin.co.uk. Vattentät utrustning som kombinerar funktion och mode. Danskt allvädersmärke som är designat för att hålla dig torr i regn. Skandinavisk design med rena, fräscha silhuetter. Utforska den nya kollektionen. Upptäck de senaste modellerna och färgerna ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Rainsdet moderna varumärket för regnkläder

Rains är ett modernt regnklädesmärke som skapar vattentät design för globala medborgare. Med influenser från sitt skandinaviska arv har Rains en kompromisslös inställning till enkelhet som är lika rotad i funktionalitet som den är i lämplighet.

Rains anser att det är möjligt att bära lämpliga regnkläder utan att göra avkall på genomtänkt design och känsla för detaljer. Rains plagg, väskor och accessoarer är designade för att stå emot väder och vind, samtidigt som de håller jämna steg med aktuella trender.

Sedan 2012 har Rains omprövat regnkläder av hög kvalitet. Det började med ett initiativ att tolka den traditionella gummimackan på ett nytt sätt. Idag erbjuder Rains även en komplett kollektion av vattentäta kläder, väskor och tillbehör .

RainsVårt mål är att skapa vattentäta kvalitetskläder som är byggda för att hålla!

Varje Rains -produkt är skapad för att hedra och utmana traditionella uppfattningar om regnkläder. Förutom att tillhandahålla vattentäta kvalitetsprodukter är Rains kläder, väskor och accessoarer utformade för att kombinera det användbara med det trendiga. Med ursprung i Danemark har estetiken i Rains alltid en skandinavisk touch av enkelhet.

Rains utvecklar och tillverkar moderna, bekväma regnkläder. Signaturen för detta löfte är ett lätt men starkt polyestertyg som stöds av en flexibel polyuretanbeläggning. Tyget är ultraljudssvetsat, vilket garanterar produkternas kvalitet och vattentäthet. Dessutom är alla beslag, dragkedjor och kantlister designade och tillverkade i material som är optimerade för våta förhållanden.