Träningsskor i naturläder Birkenstock Bend Mid

Träningsskor i naturläder Birkenstock Bend Mid
Börjar på: 2 081,26 kr
Anta den tidlösa stilen och den ojämförliga komforten hos Birkenstock Bend Mid i naturligt läder för oklanderlig vardagsanvändning på look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 2 081,26 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor i naturläder Birkenstock Bend Mid

Birkenstock Bend Mid sneakers i naturligt läder är det perfekta valet för att kombinera stil och komfort. Med sin moderna, eleganta design är de perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag ute på stan eller en avslappnad kväll ute med vänner.

Dessa sneakers tillverkas av det berömda märket Birkenstock, känt för sin expertis inom kvalitetsskor, och är tillverkade av högkvalitativt naturläder. Det smidiga, slitstarka lädret ger optimal komfort för dina fötter, samtidigt som de kan andas.

Tack vare yttersulan i gummi ger dessa sneakers exceptionellt grepp och stabilitet, så att du kan gå säkert och tryggt. Innersulan i kork och latex formar sig dessutom perfekt efter din fot för optimalt stöd.

Oavsett om du letar efter en bekväm sko för vardagsbruk eller en elegant sko för en speciell kväll ute, är Birkenstock Bend Mid naturliga läderskor det perfekta valet. Deras mångsidiga, tidlösa design passar till alla outfits och ger din look en touch av stil.

Så varsågod, ge dina fötter den komfort och stil de förtjänar med sneakers i naturläder Birkenstock Bend Mid. De finns i flera olika storlekar och passar alla typer av fötter. Lita på varumärket Birkenstock, som är känt över hela världen för sin expertis och kvalitet, och lägg till dessa sneakers i din skosamling idag!

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1021381
Färg vit
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Läder
Sortiment Bend