Träningsskor för kvinnor K-Swiss K-Varsity

Träningsskor för kvinnor K-Swiss K-Varsity

Börjar på: 1 101,84 kr

826,39 kr

-25%
Uppgradera din stil med de eleganta damskor K-Swiss K-Varsity, skapade av det välkända märket K-Swiss.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,84 kr

826,39 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor K-Swiss K-Varsity

K-Swiss K-Varsity damskor är ett måste för alla kvinnor som vill ha en sportig och elegant stil. Skorna tillverkas av det kända märket K-Swiss och är designade för att kombinera komfort och prestanda.

Med sin snygga design och eleganta silhuett är K-Swiss K-Varsity sneakers det perfekta valet för alla avslappnade outfits. Oavsett om det är en avkopplande dag på stan eller ett intensivt sportpass, kommer dessa skor att följa dig med stil och komfort.

Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och är mycket slitstarka och tåliga mot slitage. Yttersulan i gummi ger optimalt grepp, medan innersulan i memory foam formar sig perfekt efter din fot för ultimat komfort.

Förutom att vara bekväma och slitstarka är K-Swiss K-Varsity sneakers också extremt mångsidiga. De passar för alla sportaktiviteter, oavsett om det är löpning, fitness eller till och med tennis. De är också perfekta för vardagsbruk, oavsett om du ska till jobbet eller ut med vännerna.

De finns i en mängd olika färger och passar alla smaker och stilar. Oavsett om du föredrar ljusa, djärva färger eller mer neutrala, klassiska toner finns det något för alla.

Upplev komfort och stil med K-Swiss K-Varsity damskor. Dessa skor ger dig det bästa av två världar och blir snabbt ett måste i garderoben. Beställ nu och unna dig ett par högkvalitativa sneakers från K-Swiss.

Mer information

Varumärke K-Swiss
Tillverkarens SKU 99075-957-M
Färg vit/läder
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen