Tränare KangaROOS Exo Ii Ultimate Y2K

Tränare KangaROOS Exo Ii Ultimate Y2K

Börjar på: 1 713,36 kr

1 284,99 kr

-25%
Boosta din stil med KangaROOS Exo Ii Ultimate Y2K sneakers, den perfekta kombinationen av komfort och mode från KangaROOS.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 713,36 kr

1 284,99 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare KangaROOS Exo Ii Ultimate Y2K

KangaROOS Exo Ii Ultimate Y2K är det ultimata valet för alla som älskar retro och sportig stil. Skorna tillverkas av det kända märket KangaROOS och är designade för att ge en trendig look och optimal komfort vid varje steg.

Skornas design är inspirerad av 2000-talet, med ljusa färger och djärva detaljer som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. Ovandelen i syntetläder ger skorna hållbarhet och styrka, medan yttersulan i gummi ger perfekt grepp på alla underlag.

Men det som gör dessa KangaROOS Exo Ii Ultimate Y2K sneakers riktigt unika är deras ikoniska system med hemliga fickor. Ja, det stämmer, dessa sneakers har dragkedjeförsedda fickor dolda i sulan så att du säkert kan förvara dina värdesaker.

Förutom att vara snygga och praktiska erbjuder dessa sneakers också exceptionell komfort tack vare den dämpade innersulan och det ventilerande tygfodret. Oavsett om du använder dem för ett intensivt sportpass eller en avslappnad dag på stan kommer dina fötter alltid att ha bra stöd och ventilation.

Så vänta inte längre och lägg till en touch av nostalgi och modernitet i din garderob med KangaROOS Exo Ii Ultimate Y2K trainers. Perfekta för alla tillfällen, dessa sneakers kommer snabbt att bli ditt favoritpar.

Mer information

Varumärke KangaROOS
Tillverkarens SKU 47318-000-0109
Färg nimbus moln/metallic
Färg Silver
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen