Tränare KangaROOS Deadstock Collage

Tränare KangaROOS Deadstock Collage

Börjar på: 1 713,98 kr

1 285,49 kr

-25%

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 713,98 kr

1 285,49 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare KangaROOS Deadstock Collage

Deastock Collage är det senaste tillskottet i vårt sortiment av modeller. Vi har skapat en hybridsko som kombinerar det bästa från flera modeller.

Längst ner på Deadstock Collage finns DYNACOIL-sulan från Ultimate. Den kombineras med tåboxen och utsidan på Aussie, insidan på Rallye och tungan på Slam Dunks. Den senare är ledad genom att helt enkelt lossa några trådar, så att bäraren kan bestämma lui-même om de vill ha tungan lång, som de gillade att göra medball basketmodeller på 80-talet, om de vill klippa den vid ledpunkten för att få en "slitenlook " eller om de bara vill lämna den vikta. Allt är möjligt, ingenting är obligatoriskt.

Ovandelen Deadstock Collage består av en sidopanel i nylon, en skokartong och tunga i mesh, en hälkappa i tätt vävd nylon som vi har fäst en dragflik på, och överdrag i nästan sammetslen mocka. På DYNACOIL-mellansulan finns Stabilizer, som sträcker sig långt runt fotens hälparti och ger extra stabilitet i sidled. Den beprövade Ortholite-innersulan och det ventilerande meshfodret garanterar hög komfort på port. Yttersulan på denna sko är också tillverkad av nötningsbeständigt gummi för bra grepp och hållbarhet.

tillverkad av minst 32 % återvunnet material

med originalficka KangaROOS
Ovandel: Mocka / Mesh

Inre material: mesh

Yttersula: Gummi / Phylon

Mer information

Varumärke KangaROOS
Tillverkarens SKU 47297-000-0038
Färg vit/kräm vit
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen