Tränare KangaROOS Aussie 2.0

Tränare KangaROOS Aussie 2.0

Börjar på: 1 223,66 kr

917,71 kr

-25%
Upptäck KangaROOS Aussie 2.0 sneakers, den perfekta blandningen av stil och komfort för en trendig, urban look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 223,66 kr

917,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare KangaROOS Aussie 2.0

Upptäck de nya sneakersen KangaROOS Aussie 2.0, det ultimata valet för stil och sportprestanda. Dessa sneakers är designade av det kända märket KangaROOS och är en perfekt blandning av komfort, funktionalitet och trendig design.

KangaROOS Aussie 2.0 har en ovandel i högkvalitativt läder som ger exceptionell hållbarhet och motståndskraft. De är också utrustade med en robust gummisula som ger optimalt grepp på alla underlag, så att du kan röra dig säkert och med självförtroende.

Men det som verkligen gör dessa sneakers unika är varumärkets ikoniska system med dolda fickor KangaROOS. Med en ficka på framsidan av varje sko kan du enkelt bära dina små nödvändigheter utan att behöva bära en väska. Detta praktiska och geniala system är perfekt för utomhusaktiviteter eller vardagsanvändning och gör KangaROOS Aussie 2.0 till ett viktigt val för människor på resande fot.

Förutom att vara praktiska är dessa sneakers också otroligt bekväma. Den dämpade innersulan ger extra stöd för dina fötter, medan det mjuka tygfodret håller dina fötter varma och torra hela dagen. Oavsett om du använder dem för sport eller en avkopplande dag på stan kommer dina fötter att tacka dig för att du valde KangaROOS Aussie 2.0.

Och när det gäller stil gör dessa sneakers dig inte heller besviken. De finns i en rad trendiga färger och passar perfekt till alla outfits. Oavsett om du bär dem till avslappnade jeans eller sportkläder kommer KangaROOS Aussie 2.0 att ge din look en touch av stil.

Så leta inte längre, KangaROOS Aussie 2.0 sneakers är det perfekta valet för dig som letar efter både stil och funktionalitet. Beställ dina idag och gör dig redo att sticka ut från mängden med dessa ikoniska sneakers från KangaROOS.

Mer information

Varumärke KangaROOS
Tillverkarens SKU 47314-000-0102
Färg off vit/orange
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen