Tränare KangaROOS Coil R1 Archive

Tränare KangaROOS Coil R1 Archive

Börjar på: 1 713,36 kr

1 127,31 kr

-34%
Upptäck KangaROOS Coil R1 Archive sneakers, ett måste från KangaROOS som kombinerar retrostil och absolut komfort!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 713,36 kr

1 127,31 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare KangaROOS Coil R1 Archive

Upptäck KangaROOS Coil R1 Archive sneakers, ett par skor som alla urbana modefans måste ha! Dessa sneakers tillverkas av det kända märket KangaROOS och kombinerar stil och komfort för en unik och trendig look.

Skorna KangaROOS Coil R1 Archive har en ovandel i äkta läder, vilket garanterar överlägsen kvalitet och anmärkningsvärd hållbarhet. Deras snygga, eleganta design accentueras av subtila detaljer som märkets ikoniska logotyp på sidorna och tungan. Med sin tidlösa svarta färg passar dessa sneakers till alla dina outfits, från casual till dressad look.

Förutom att vara snygga är dessa sneakers också extremt bekväma tack vare sin EVA-skumsula. Denna teknik ger optimal dämpning och en lätt känsla vid varje steg. Så du kan bära dem hela dagen utan att känna dig trött eller öm.

Skorna KangaROOS Coil R1 Archive har också ett snörningssystem på rapide, så att du enkelt kan anpassa dem till dina fötter för en perfekt passform. Dessutom ger yttersulan i gummi optimalt grepp på alla underlag, vilket gör dem idealiska för promenader i stan.

Oavsett om du gillar urbant mode eller bara letar efter ett par bekväma, trendiga sneakers är KangaROOS Coil R1 Archive skorna som gjorda för dig. Tveka inte längre och låt dig förföras av deras tidlösa design och exceptionella komfort. Gör dessa sneakers till ett måste i garderoben och lägg till en touch av stil till alla dina outfits!

Mer information

Varumärke KangaROOS
Tillverkarens SKU 47319-000-4000
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen