Jogging Project X Paris Essentials

Jogging Project X Paris Essentials

Börjar på: 611,52 kr

458,61 kr

-25%
jogging Project X Paris Essentials: måste-ha för urbant mode av det kända varumärket Project X Paris.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 611,52 kr

458,61 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jogging Project X Paris Essentials

Jogging Project X Paris Essentials är ett måste för urbana modefans. Designad av det berömda märket Project X Paris, denna jogging kommer att ge dig en stil som är både trendig och avslappnad.

Denna jogging är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Den smala passformen framhäver din figur och ger dig stor rörelsefrihet. Perfekt för dina sportpass eller vardagliga fritidskläder.

Designen på denna jogging är både modern och tidlös, med den ikoniska Project X Paris -logotypen på låret. Den klassiska svarta färgen gör den lätt att matcha med vilken outfit som helst. Kombinera med en t-shirt och sneakers för en look streetwear eller med en sweatshirt och ankelstövlar för en mer sofistikerad look.

Denna jogging är också praktisk, med sidofickor med dragkedja för att hålla nycklar eller telefon säkra. Dessutom har den ett elastiskt midjeband med dragsko för perfekt passform.

Jogging Project X Paris Essentials är ett måste i varje mans garderob. Missa inte denna must-have från Project X Paris och lägg till den i din samling nu. Den finns i flera olika storlekar och passar alla stilar och kroppsformer. Beställ den idag och få en trendig och bekväm look med Jogging Project X Paris Essentials.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2140150_PMW
Färg pmw
Färg Orange
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen