Signatur-joggingdress med broderad logotyp Project X Paris

Signatur-joggingdress med broderad logotyp Project X Paris

Börjar på: 611,52 kr

458,61 kr

-25%
Unna dig den unika komforten och stilen i jogging signature Project X Paris. Denna jogging är designad av ett välkänt varumärke och är ett måste.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 611,52 kr

458,61 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Signatur-joggingdress med broderad logotyp Project X Paris

Upptäck vår nya signatur jogging, designad av det kända märket Project X Paris. Denna jogging kombinerar komfort och stil, tack vare sin moderna skärning och detaljer broderade med Project X Paris-logotypen.

Denna jogging är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark, för optimal komfort hela dagen. Den smala passformen följer kroppens konturer och framhäver din silhuett.

Signaturen Project X Paris har också broderidetaljer på fickorna och baksidan av jogging, vilket ger en touch av originalitet och sofistikering till detta plagg.

Oavsett om du tränar eller bara vill vara bekväm i alla situationer är denna signatur jogging perfekt för alla tillfällen. Du kan bära den på sportpasset eller när du tar det lugnt hemma.

Den eleganta, moderna designen gör den till ett måste i din garderob. Den är lätt att kombinera med vilken topp som helst, oavsett om det är en t-shirt, sweatshirt eller jacka. Du kan skapa en mängd olika trendiga looker med denna mångsidiga jogging.

Missa inte denna signatur jogging med Project X Paris logobroderi, ett riktigt måste för alla som älskar mode och komfort. Finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Vänta inte längre med att lägga till detta unika plagg till din samling!

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2140150_1
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen