Sweatshirt med huva för kvinnor Only Noomi Logo

Sweatshirt med huva för kvinnor Only Noomi Logo

Börjar på: 403,89 kr

282,69 kr

-30%
Gör ett stilsäkert statement med huvtröjan för damer Only Noomi Logo. Ett måste från Only för en trendig och bekväm look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 403,89 kr

282,69 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva för kvinnor Only Noomi Logo

Only Noomi Logo sweatshirt med huva för kvinnor är ett måste för alla kvinnor som letar efter en avslappnad men ändå trendig stil. Varumärket Only är känt för sina kvalitetskläder, och denna sweatshirt är inget undantag.

Denna huvtröja är speciellt framtagen för kvinnor och är både bekväm och snygg. Den feminina skärningen framhäver din figur samtidigt som den erbjuder maximal komfort. Med den fodrade huvan och de justerbara dragsnörena kan du skydda dig mot kylan samtidigt som du ser snygg ut.

Logotypen Only på framsidan ger sweatshirten en modern och sofistikerad touch. Den finns i en rad olika färger för att passa alla smaker och tillfällen. Oavsett om du föredrar klassiskt grått eller trendiga rose, hittar du garanterat något som passar dig i vårt urval.

Sweatshirten är tillverkad av bomull och polyester och är både mjuk och slitstark. Den är perfekt för alla dina vardagsaktiviteter, från en avkopplande dag hemma till en promenad på stan med vännerna. Dessutom är den lätt att ta hand om, vilket gör ditt liv enklare.

Så damer, leta inte längre efter din nästa favorit sweatshirt, Only Noomi Logo hoodie för kvinnor är här för dig. Lägg till den i din garderob nu och gör ett snyggt och bekvämt statement.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15245297-4242391
Färg Kelly grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva