Sweatshirt med huva för kvinnor Only Onlnoomi Logo Noos

Sweatshirt med huva för kvinnor Only Onlnoomi Logo Noos

Börjar på: 396,05 kr

251,27 kr

-37%
Gör ett stilsäkert statement med Only Onlnoomi Logo Noos sweatshirt med huva för damer. Ett måste från Only.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 396,05 kr

251,27 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva för kvinnor Only Onlnoomi Logo Noos

Hoodien för kvinnor Only Onlnoomi Logo Noos är det perfekta valet för moderna, trendiga kvinnor. Tillverkad av det kända märket Only, kombinerar denna sweatshirt stil och komfort för att ge dig en trendig look för alla tillfällen.

Hoodies är en stapelvara i varje kvinnas garderob, och den här är inget undantag. Med sin eleganta design och avslappnade passform passar den alla kroppsformer och kan bäras en vanlig dag hemma eller en kväll ute med vännerna.

Logotypen Only på framsidan ger sweatshirten en modern och dynamisk touch. Den finns i en rad olika färger, från neutrala till ljusare nyanser, för att passa alla smaker och tillfällen.

Hoodien är tillverkad av kvalitetsmaterial och är mjuk och skön att ta på. Du kommer att älska hur varm och mjuk den känns, perfekt för kyliga höst- och vinterdagar.

Som kvinna förtjänar du kläder som speglar din unika stil och får dig att se ut som bäst. Med Only Onlnoomi Logo Noos hoodie för kvinnor kan du vara säker på att göra ett statement och sticka ut från mängden.

Så gå vidare och lägg till Only Onlnoomi Logo Noos huvtröja för kvinnor till din klädkollektion idag. Med sin kvalitet, stil och komfort kommer den snabbt att bli ett av dina favoritplagg för alla tillfällen. Beställ din nu och njut av en trendig och avslappnad look för alla tillfällen.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15245297-3927040
Färg olivgrön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva
Sortiment NOOS

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)