Stövlar för kvinnor Palladium Pampa Hi Wild

Stövlar för kvinnor Palladium Pampa Hi Wild
Börjar på: 1 101,84 kr
Upptäck Palladium Pampa Hi Wild ankelstövlar för damer, för en vild och trendig stil för alla tillfällen. Få uppmärksamhet med Palladium.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 101,84 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar för kvinnor Palladium Pampa Hi Wild

Damkängorna Palladium Pampa Hi Wild är både eleganta och slitstarka, perfekta för urbana äventyrare. De tillverkas av det kända varumärket Palladium och kombinerar stil och kvalitet för att erbjuda en unik look och exceptionell hållbarhet.

Stövlarna är designade för kvinnor och är speciellt anpassade till den kvinnliga kroppsformen för optimal komfort. Den eleganta, moderna designen är inspirerad av militär stil, med en touch av femininitet tack vare subtila detaljer.

Yttersulan i vulkaniserat gummi ger perfekt grepp på alla underlag, oavsett om du är i stan eller ute på landet. Den är också slitstark, så du kan lita på att den håller länge. Den vattenavvisande ovandelen i canvas skyddar fötterna mot väder och vind och håller dem torra och varma även i vått väder.

Ankelstövlarna Pampa Hi Wild har ett mjukt, bekvämt tygfoder som ger en bra passform för fötterna samtidigt som huden kan andas. Dessutom har de en uttagbar EVA-innersula som ger optimal dämpning för dina fötter under långa promenader.

Deras vilda och urbana look är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en promenad i stan, en bergstur eller en utekväll på stan. De är mångsidiga och kan anpassas till vilken outfit som helst, så att du kan se elegant ut i alla situationer.

Kort sagt, Palladium Pampa Hi Wild damstövlar är det perfekta valet för aktiva och stilsäkra kvinnor. Med sin unika design, oklanderliga kvalitet och oöverträffade komfort kommer de snabbt att bli ett måste i garderoben. Lita på att Palladium följer med dig på alla dina äventyr, oavsett destination.

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 99125-260-M
Färg sand-m
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Pampa