Tränare Caterpillar Colorado Sne Lo

Tränare Caterpillar Colorado Sne Lo

Börjar på: 1 713,98 kr

1 083,60 kr

-37%
Upptäck Caterpillar Colorado Sne Lo sneakers för en avslappnad, slitstark urban stil. Perfekt för stadens äventyrare.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 713,98 kr

1 083,60 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Caterpillar Colorado Sne Lo

Caterpillar Colorado Sne Lo är det perfekta valet för urbana äventyrare som letar efter en avslappnad men ändå hållbar stil. Dessa sneakers är designade av det kända varumärket Caterpillar och kombinerar stil och funktionalitet till perfektion.

Den robusta designen och konstruktionen i äkta läder gör dem slitstarka och lämpliga för alla situationer. Oavsett om du utforskar staden eller utför manuellt arbete kommer dessa sneakers att hålla dig sällskap hela dagen lång.

Yttersulan i gummi ger optimalt grepp, även på de halaste underlag. Dessutom ger EVA-mellansulan bekväm dämpning vid varje steg.

Deras mångsidiga, tidlösa stil gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen. Oavsett om du bär dem till avslappnade jeans eller arbetsbyxor, kommer dessa sneakers att ge din outfit en touch av stil.

Kort sagt, Caterpillar Colorado Sne Lo är stabila, bekväma och snygga. Om du letar efter skor som kommer att stå emot tidens tand, då är dessa sneakers något för dig. Lita på att Caterpillar förser dig med kvalitetsskor som kommer att följa med dig på alla dina äventyr.

Mer information

Varumärke Caterpillar
Tillverkarens SKU 965050-60-11
Färg sand
Färg Brun
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen