Kängor för babypojke Kickers Sabio

Kängor för babypojke Kickers Sabio

Börjar på: 673,35 kr

431,93 kr

-36%
Välkommen till en värld av stil och komfort med Kickers Sabio baby boy booties, perfekta för små fötter.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

431,93 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kängor för babypojke Kickers Sabio

Kickers Sabio baby boy booties är det perfekta valet för att hålla ditt barns små fötter både bekväma och snygga. De tillverkas av det kända märket Kickers och är utformade för att anpassas till växande bebisars behov.

Med sin klassiska, tidlösa design är dessa tossor perfekta för alla tillfällen. Oavsett om det är en familjeutflykt eller en dag på dagis, kommer din lilla pojke alltid att se bra ut i dessa baby boy booties Kickers Sabio.

Dessa kängor är tillverkade av högkvalitativa material och är inte bara slitstarka utan också bekväma för ditt barns känsliga fötter. Den mjuka, lätta sulan gör det enkelt och naturligt för växande fötter att gå.

Den detalj som gör hela skillnaden med dessa kängor är Kickers -logotypen som är broderad på sidan. Detta ger dessa babyskor en touch av stil och sofistikering. Dessutom garanterar kardborreknäppningen en perfekt och enkel passform för upptagna föräldrar.

Dessa kängor finns för barn mellan 0 och 24 månader och är en perfekt present till nyblivna föräldrar eller till ditt eget barn. Ge dem komfort och stil med babyboots för pojkar Kickers Sabio.

Som föräldrar vet vi hur viktigt det är point att välja kvalitetsskor till våra barn. Med Kickers Sabio baby boy boots kan du vara säker på att du gör rätt val för glada, friska fötter. Så tveka inte längre och ge ditt barn det bästa med killkängor Kickers Sabio.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961544-10-103
Färg marinblå beige
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1