Utbildare för barn Kickers Kickbloom

Utbildare för barn Kickers Kickbloom

Börjar på: 844,75 kr

633,56 kr

-25%
Upptäck de nya Kickbloom skorna för barn från det kända märket Kickers - bekväma och trendiga, perfekta för juniorer!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 844,75 kr

633,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Utbildare för barn Kickers Kickbloom

Kickers Kickbloom barnskor är den senaste trenden för små fötter! Dessa skor tillverkas av det kända märket Kickers och är perfekta för små barn. Med sin eleganta design och överlägsna kvalitet är dessa sneakers idealiska för ditt barns vardagsaktiviteter.

Kickers är känt för sina hållbara och bekväma skor, och Kickbloom är inget undantag. Med sin robusta gummisula och ovandel i mjukt läder ger dessa sneakers optimalt stöd för ditt barns växande fötter. De elastiska snörena ger dessutom perfekt passform och ett säkert grepp.

Kickers Kickbloom är utformade för barn i junior ålder, vilket gör dem till ett perfekt val för småbarn som precis har börjat gå eller för äldre barn som är aktiva och tycker om att leka utomhus. Oavsett om ditt barn springer, hoppar eller gungar ger de här skorna dem den komfort och stabilitet de behöver för att ha obegränsat roligt.

De här skorna är inte bara praktiska och bekväma, de är också väldigt snygga. Med sitt trendiga blommönster och den ikoniska logotypen Kickers är Kickbloom ett snyggt val för vardagsbruk. Oavsett om det är till skolan, parken eller en dag ute med familjen, kommer dessa skor att ge en touch av stil till alla outfits.

Sammantaget är Kickers Kickbloom barnskor ett perfekt val för föräldrar som bryr sig om kvalitet, komfort och stil. Med sitt pålitliga varumärke och moderiktiga design är dessa skor ett måste för växande barn. Ge ditt barn det bästa med Kickbloom från Kickers.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960230-30-10
Färg marin
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1