Utbildare för barn Kickers Kickboost

Utbildare för barn Kickers Kickboost

Börjar på: 844,75 kr

633,56 kr

-25%
Upptäck Kickers Kickboost barnskor, trendiga och bekväma skor för ditt barn, från Kickers, ett välkänt varumärke.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 844,75 kr

633,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Utbildare för barn Kickers Kickboost

Kickers Kickboost barnskor är det perfekta valet för unga modeintresserade. Med sitt välkända varumärke Kickers är dessa skor både trendiga och bekväma. De är speciellt utformade för barn, är åldersanpassade och ger optimalt stöd för deras växande fötter.

Skorna Kickboost har en tjock gummisula som ger perfekt grepp vid lek och aktiviteter utomhus. Ovandelen i smidigt läder ger god ventilation och perfekt passform. De elastiska snörena gör dem dessutom lätta att ta på och garanterar en säker passform hela dagen.

Oavsett om du använder dem till vardags i skolan eller för att koppla av med vännerna är dessa sneakers mångsidiga och passar för alla tillfällen. Den eleganta, moderna designen tilltalar både stilmedvetna barn och föräldrar. De finns i en rad olika färger och matchar alla kläder som ditt barn har på sig.

Kickers Kickboost är också ett hållbart val tack vare sin högkvalitativa konstruktion och slitstyrka. Ditt barn kommer att kunna ha dem på sig i flera timmar utan att känna sig trött eller obekväm. De är också lätta att rengöra, vilket gör dem till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Ge ditt barn det bästa av två världar med Kickers Kickboost sneakers: trendig stil och optimal komfort. Med sitt välkända varumärke och oklanderliga kvalitet kommer dessa skor garanterat att glädja hela familjen. Leta inte längre, dessa sneakers är det perfekta valet för växande barn.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960211-30-52
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1