Ballerinor för babyflickor Aster Dingo-2

Ballerinor för babyflickor Aster Dingo-2

Börjar på: 967,18 kr

773,74 kr

-20%
Ge din lilla flicka komfort och stil med ballerinaskorna Aster Dingo-2, designade av det kända märket Aster. Perfekt för små feminina fötter.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 967,18 kr

773,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Ballerinor för babyflickor Aster Dingo-2

Aster Dingo-2 ballerinas är det perfekta valet för att klä din flickas små fötter i stil och komfort. Skorna är designade av det kända märket Aster och är både eleganta och praktiska, perfekt för växande småbarn.

Dessa ballerinaskor är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och andas, vilket garanterar komfort och hälsa för ditt barns känsliga fötter. Den fina, feminina designen ger en charmig touch till din lilla prinsessas alla outfits.

Aster Dingo-2 ballerinaskor är speciellt utformade för små flickor, med söta detaljer som rosetter och blommotiv. De finns i en rad olika färger, vilket ger dig gott om valmöjligheter för att komplettera ditt barns garderob.

Förutom att vara estetiskt tilltalande är dessa ballerinaskor också mycket praktiska. De är lätta att ta på tack vare kardborreknäppningen, vilket är särskilt praktiskt när du ska klä på ditt barn. Dessutom ger de halkfria gummisulorna ett säkert grepp för ditt barns första steg.

Oavsett om det gäller ett speciellt tillfälle eller vardagskläder är Aster Dingo-2 ballerinas ett mångsidigt och funktionellt val för din lilla flicka. Med sin exceptionella kvalitet och bedårande design kommer de garanterat att bli en stapelvara i ditt barns garderob.

Ge din lilla flicka det allra bästa inom skor med Aster Dingo-2 ballerinaskor. De är snygga, bekväma och praktiska, vilket gör dem till det perfekta valet för föräldrar som bryr sig om sitt barns välbefinnande och stilen på deras outfit. Beställ nu och ge din lilla prinsessa skor som kommer att följa med henne på alla hennes äventyr.

Mer information

Varumärke Aster
Tillverkarens SKU 932781-30-9
Färg dingo-2 brun ingen
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1