Sneakers Kickers Tropik

Sneakers Kickers Tropik

Börjar på: 1 316,23 kr

805,31 kr

-39%
Upptäck Sneakers Kickers Tropik, den perfekta kombinationen av komfort och stil för dina fötter. Adoptera dem nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 316,23 kr

805,31 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sneakers Kickers Tropik

Kickers Tropik är ett måste för dig som älskar mode och komfort. Dessa sneakers är designade av det kända märket Kickers och kombinerar stil och kvalitet för att ge dig en oöverträffad upplevelse på port.

Den unika designen på dessa sneakers är både trendig och tidlös, vilket gör dem till det perfekta valet för alla tillfällen. De har en ovandel i smidigt läder och en robust gummisula som ger optimal komfort för dina fötter hela dagen.

Oavsett om du letar efter ett par träningsskor för avslappnade helgkläder eller för att komplettera din urbana look, är Kickers Tropik svaret. Deras mångsidiga stil passar till allt från jeans till kjolar och shorts.

Förutom att de är snygga och bekväma är dessa sneakers också tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig hållbarhet. Så du kan bära dem i flera år utan att behöva oroa dig för kvaliteten.

Med sin klassiska look och solida konstruktion är Kickers Tropik sneakers en klok investering för din garderob. Så tveka inte att köpa dessa trendiga sneakers sneakers idag för en avslappnad, snygg look i alla situationer!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 894530-60-10
Färg marin
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1