T-shirt med halv överdimensionerad storlek Project X Paris

T-shirt med halv överdimensionerad storlek Project X Paris

Börjar på: 477,47 kr

177,89 kr

-63%
Upptäck den unika stilen hos den halvstora T-shirten Project X Paris. Kombinera komfort och mode med detta måste-ha-plagg från Project X Paris.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 477,47 kr

177,89 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt med halv överdimensionerad storlek Project X Paris

Den halvstora T-shirten Project X Paris är ett måste för alla fans av urbant mode. Med sin något lösa passform ger den en avslappnad, trendig stil. Varumärket Project X Paris är ett riktmärke i modevärlden streetwear, och den här t-shirten är inget undantag.

Tillverkad av högkvalitativa material är denna T-shirt både bekväm och slitstark. Den rena, minimalistiska designen gör den till ett måste för alla tillfällen. Oavsett om det är för en avslappnad dag på stan eller en kväll ute med vänner, kommer denna t-shirt att passa alla dina humör.

Varumärket Project X Paris är känt för sin känsla för detaljer, och det återspeglas i denna T-shirt. Finishen är oklanderlig och små detaljer som märkets diskreta logotyp ger en sofistikerad touch.

Den här halvstora t-shirten finns i en mängd olika färger och passar alla stilar. Oavsett om du föredrar en minimalistisk look i svart eller vitt, eller vill sätta färg på din outfit med rött eller blått, har den här t-shirten allt.

Kort sagt, Project X Paris semi-oversized T-shirt är ett måste för alla urbana modefans. Med sin moderna stil, oklanderliga kvalitet och oöverträffade komfort är det ingen tvekan om att den snabbt kommer att bli ett av dina favoritplagg i din garderob. Så vänta inte längre utan lägg till den i din samling redan idag.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 88161142_KC
Färg kc
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen