Polotröja i trikå Puma ESS+ Block

Polotröja i trikå Puma ESS+ Block

Börjar på: 575,41 kr

460,32 kr

-20%
Visa upp din stil med jersey-polotröjan Puma ESS+ Block, ett måste från Puma för en sportig och elegant look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 575,41 kr

460,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polotröja i trikå Puma ESS+ Block

Puma ESS+ Block jersey polo shirt är ett måste för alla mode- och sportfans. Denna polotröja är designad av det kända märket Puma och kombinerar perfekt stil och funktionalitet för att ge dig en outfit som är både trendig och bekväm.

Polotröjan är tillverkad av högkvalitativt tyg och är både mjuk och lätt, vilket ger en behaglig känsla mot huden och en perfekt passform. Den eleganta, moderna designen kompletteras av kontrasterande färgblock, vilket ger denna polo en dynamisk, elegant känsla.

Oavsett om du är ute på planen eller i stan kommer den här polon att följa med dig överallt. Tack vare DryCell-tekniken transporterar den bort fukt och håller dig torr även under de mest intensiva träningspassen.

Men det är inte allt, denna polo har också CoolCell-teknik som reglerar din kroppstemperatur för att hålla dig sval och bekväm hela dagen.

Med V-ringning och smal passform framhäver den här polon din figur samtidigt som den ger dig maximal rörelsefrihet. Oavsett om du bär den för en golfrunda, ett sportpass eller bara en avslappnad dag ute, kommer du inte att vilja vara utan den.

Kort sagt, Puma ESS+ Block jersey polo shirt är ett måste för alla män som bryr sig om stil och komfort. Leta inte längre, du har hittat den perfekta polotröjan för alla tillfällen. Så lägg till den i din garderob nu.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 848004-37
Färg vinstock
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen