Skor för flickor Cienta Deportivo Scractch Glitter

Skor för flickor Cienta Deportivo Scractch Glitter

Börjar på: 587,05 kr

138,06 kr

-76%

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 587,05 kr

138,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skor för flickor Cienta Deportivo Scractch Glitter

I över 30 år har Cienta specialiserat sig på att tillverka högkvalitativa vulkaniserade skor för barn. Familjeföretaget Calzados Cienta grundades 1982 och lanserade varumärket med canvasskor och tofflor för barn med generationer av expertis inom skotillverkning.

Fabriken ligger nära vinregionen La Rioja i Espagne, en region som är djupt rotad i vulkaniseringsprocessen av naturgummi och som har varit den enda källan för skotillverkning Cienta.

För att främja en naturlig och korrekt utveckling av barns fötter är hela produktions- och designprocessen på Cienta inriktad på kvalitet och komfort, med användning av endast naturliga material och den mest avancerade tekniken.

Vårt produktionssystem består av användning av vulkaniseringssystemet.
Denna tillverkningsprocess användes av våra förfäder på samma sätt som vi gör idag, ett system utan motstycke, trots dess ekologiska egenskaper, grundarna av Cienta Shoes har förlitat sig på det och gett nytt liv åt ett gammalt system eftersom det har kombinerats med de senaste tekniska framstegen.

För att lugna våra kunder och ge bevis på vad vi säger har vi Green Trade World-certifiering, vilket bekräftar att i vår produktionsprocess, från början till slut, har miljövänliga material använts för att respektera miljön, vilket gör oss till ett ledande företag i branschen.

Cienta skor tillverkas huvudsakligen av bomull och gummi.
Bomullen kommer frånEspagne och har mondial Green Trade-certifikatet, som bekräftar att det är ett material som erhållits utan hälsofarliga ämnen, utan användning av mindre arbetskraft, är 100% miljövänligt, vilket är tillgängligt att veta genom att titta på etiketten. fäst på skor Cienta Skor.

Å andra sidan är gummit, som kommer direkt från gummiträdet, av överlägsen kvalitet eftersom det är ett viktigt element i skon som gör att du kan gå bekvämt och med smidighet, alla viktiga element för tillverkning av högkvalitativa skor.

Det gamla produktionssystemet, som har setts över och förbättrats av formgivarna av Cienta Shoes, består i huvudsakunion av de två råmaterialen bomull och gummi.
Allt detta utan användning av kemikalier eller lim. Cienta Skor tillverkas uteslutande genom uppvärmning och tryckkraft.

Detta union kontrolleras av specialmaskiner, formar vid hög temperatur (170ºC/ 338ºF), på vilka gummit placeras för att smälta och sedan fästa vid bomullen som bildar skon, genom att utöva tryck på de två.

Mer information

Varumärke Cienta
Tillverkarens SKU 80067-26
Färg ljusgrå
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)