Stövlar Palladium Baggy City Shell

Stövlar Palladium Baggy City Shell
Börjar på: 1 346,70 kr
Utforska staden med stil med Palladium Baggy City Shell ankelstövlar, ett måste från Palladium för en trendig look urban look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 346,70 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar Palladium Baggy City Shell

Palladium Baggy City Shell stövlar är ett snyggt och slitstarkt val för alla stadsbor. Deras mångsidiga design och överlägsna kvalitet gör dem till ett måste i garderoben.

Stövlarna tillverkas av det välkända varumärket Palladium och är byggda för att hålla länge. Den slitstarka ovandelen i läder förstärks av en robust gummisula som ger exceptionellt grepp och hållbarhet. Oavsett om du går över kullerstenar i stan eller vågar dig utanför allfarvägarna kommer dessa ankelstövlar att ta dig överallt.

Den unika baggy-stilen kan bäras på två olika sätt: med överdelen uppåt för en avslappnad look look, eller med överdelen nedåt för en mer elegant stil. Den mångsidiga designen gör att du kan bära dem till en mängd olika outfits, från jeans till klänningar och byxor cargo.

Stövlarna Palladium Baggy City Shell har också ett mjukt textilfoder och en uttagbar innersula för komfort hela dagen. Dessutom har de snörning för perfekt passform och en säker och bekväm passform.

Oavsett om du letar efter skor för dina urbana äventyr eller för din dagliga pendling, kommer Palladium Baggy City Shell stövlar att uppfylla dina behov. Så lägg till dem i din skosamling redan idag!

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 79130-008-M
Färg svart-m
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Baggy