Stövlar Palladium Pampa Hi Re Generate

Stövlar Palladium Pampa Hi Re Generate

Börjar på: 1 163,06 kr

743,86 kr

-36%
Ta dig tillbaka på vägen med stil med Palladium Pampa Hi Re Generate boots - ett måste från Palladium.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 163,06 kr

743,86 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar Palladium Pampa Hi Re Generate

Palladium Pampa Hi Re Generate stövlar är ett snyggt och mångsidigt val för alla dina urbana äventyr. Med det ikoniska varumärket Palladium är dessa stövlar både moderiktiga och funktionella.

Stövlarna Palladium Pampa Hi Re Generate är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och bekväma. Den slitstarka ovandelen i canvas kombineras med en robust gummisula för maximalt grepp och skydd.

Oavsett om du rör dig på stadens gator eller ger dig ut i naturen är Palladium Pampa Hi Re Generate stövlar utformade för att passa i alla miljöer. Deras klassiska, tidlösa stil gör dem till ett mångsidigt val för alla tillfällen.

Dessa stövlar är också miljövänliga tack vare deras miljöansvariga tillverkning. Genom att använda återvunnet material och minimera sin påverkan på miljön strävar Palladiumengage efter att erbjuda kvalitetsprodukter och samtidigt agera på ett hållbart sätt.

Oavsett om du är en fashionista eller en äventyrsentusiast är Palladium Pampa Hi Re Generate stövlar ett måste i din garderob. Med sin komfort, stil och sitt engagemang för miljöansvar kommer dessa stövlar att följa med dig vart du än går. Beställ dina idag och utforska världen med självförtroende och stil.

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 79128-363-M
Färg dusky grn/crm wht-m
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Pampa